Magazin
26 Tem 2017 11:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:01

Ebru Şallı'ya bir tepki de Demet Şener'den: Boşansın ne isterse yapsın!

İbrahim Kutluay tarafından ihanete uğrayan Demet Şener, yakın dostu Ebru Şallı'nın evli bir adamla beraberlik yaşamasına tepki gösterdi

Ebru Şallı’nın yaklaşık 3 aydır Uğur Akkuş ile aşk yaşaması gündemde yer alırken Demet Şener, yakın arkadaşına tepki gösterdi.

Eşi İbrahim Kutluay tarafından aldatıldığını öğrendikten sonra, evliliğini bitirme yoluna giren Demet Şener; bir takipçisinin Ebru Şallı'nın yaşadığı aşkı sorması üzerine yakın arkadaşına destek olmadı.

'BOŞANSIN NE İSTERSE YAPSIN'

Ebru Şallı ve 10 yıldır Gonca Akkuş ile evli olan Uğur Akkuş'un birlikteliğine onay vermeyen Demet Şener, şu açıklamayı yaptı: Başkasının hayatıyla benim duruşumum ne alakası var. İnsanların hayatlarını yargılamak bana göre değil. Benim dik duruşum, benim yaşadığım olaya karşı. Ayrıca duruşumun sadece aldatmaya değil, bunun yapılış şekline… Tabii evli insanların başkalarıyla ilişkiye girmeleri doğru değil. Boşansın ne isterse yapsın.

EBRU ŞALLI ESKİ EŞİ HARUN TAN TARAFINDAN DA TEPKİ ALMIŞTI

Ebru Şallı'nın eski kocası Harun Tan ''Özel hayatına karışamam, istediğini yaşa. Ama 2 çocuk annesi olduğunu unutma'' demişti.