Magazin
27 Tem 2017 13:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:01

Ebru Şallı'nın sevgilisi 10 yıllık eşini mahkemeye verdi! 4 ay yaklaşamayacak!

Ebru Şallı ile aşk yaşayan Uğur Akkuş, eşi Gonca Akkuş için 4 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Mahkeme Gonca Hanım’ın öfke kontrolü nedeniyle hastanede yatmasını hükmetti

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş’un fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra işadamının 10 yıllık eşi Gonca Akkuş, Ebru Şallı'ya 'ikinci kadın' davası açma kararı almıştı. Karnındaki 9 haftalık bebeğini de aldırdığını söyleyen Gonca Akkuş'un sert açıklamalarının ardından işadamı, 3 gün önce eşinin psikolojik hasta ve öfke kontrol problemi olduğunu iddia ederek, mahkemeden uzaklaştırma istedi.

İstanbul Aile Mahkemesi, Uğur Akkuş'un iddialarının yerinde olduğuna kanaat getirerek, Gonca Akkuş hakkında 4 ay uzaklaştırma kararı verdi. Gonca Akkuş, eşinin evi ve işyerine 4 ay yaklaşamayacak.

'İNSANLAR SUSANI KORKAK SANIYORLAR'

Uğur Akkuş ile yaşadığı aşkla şimşekleri üzerine çeken Ebru Şallı, aldığı eleştiriler sonrasında kendisini eve kapadı. Erkek arkadaşıyla çıkacakları mavi tur tatil planını iptal eden Ebru Şallı, sessizliğini bozdu.

Ebru Şallı, Hz. Şems’in, "Anladım ki insanlar; susanı korkak, görmezden geleni aptal, affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar. Ama yanılıyorlar" yazısını paylaştı.

GONCA AKKUŞ GEREKİRSE POLİS ZORUYLA GETİRİLECEK

Mahkeme, Gonca Akkuş'un öfke kontrol problemi nedeniyle hastaneye yatırılmasını da karara ekledi. Gonca Akkuş eğer kabul etmezse polis zoruyla getirilecek.