Magazin
24 Tem 2017 14:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:00

Ebru Şallı'nın itirafı başına bela oldu! Sevgilisinin eşi dava edecek!

Ebru Şallı, sevgilisi Uğur Akkuş için başına geleceklerden habersizce "Evli olduğunu biliyordum." diye itiraf edince, sevgilisinin eşi 'ikinci kadın' davası açma kararı aldı.

10 yıllık evli Uğur Akkuş'la birlikte olan manken Ebru Şallı, "Uğur'un evli olduğunu biliyordum." diye konuşunca; Akkuş'un eşi Gonca Akkuş, Şallı'ya 'ikinci kadın' davası açma kararı aldı. İhanetle sarsılan Akkuş, avukatına talimat verdi.

İTİRAFI BAŞINA İŞ AÇTI

Ünlü manken Ebru Şallı, geçtiğimiz hafta evli ve iki çocuk babası Uğur Akkuş ile Bodrum'da teknede görüntülenmiş, bu olayın ardından hem Şallı, hem de Uğur Akkuş'un 10 yıllık eşi Gonca Akkuş, çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

Akkuş'la üç aydır birlikte olan Şallı, "Uğur'un evli olduğunu biliyordum ancak Uğur, üç yıldır eşinden ayrılmaya çalışıyordu. Açılmış davaların hepsini de gördüm. Hatta evlerini bile ayırmışlardı" diye konuşmuştu.

Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre; İhanetle sarsılan Gonca Akkuş, Şallı'nın yaptığı bu itirafın ardından ünlü mankene 'ikinci kadın' davası açmaya hazırlanıyor. Akkuş, önceki gün avukatına talimat vererek, evli olduğunu bilerek eşiyle ilişki yaşayan Şallı'ya tazminat davası açılmasını istedi.