Magazin
27 Kas 2017 08:24 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:48

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş davasında flaş gelişme: Polis koruması verildi!

Aşk yaşadıkları haberi gündeme bomba gibi düşen Ebru Şallı-Uğur Akkuş cephesinde sular durulmuyor.

Uğur Akkuş'la ilişki yaşayan Ebru Şallı'ya "O ailede şiddet var, uzak dur" diye uyarıda bulunduğu için Akkuş Ailesi tarafından tehdit edildiğini söyleyen yenge Şenay Akkuş'a polis koruması verildi.

Evli ve iki çocuk babası Uğur Akkuş'un, Ebru Şallı'yla aşk yaşadığı haberi gündeme bomba gibi düşmüş, Uğur Akkuş'un abisi Mustafa Akkuş'un eşi Şenay Akkuş çiftin imam nikâhı kıydığını açıklamıştı.

Yenge Şenay Akkuş, Ebru Şallı'yı uyararak "Ebru o aileden uzak dursun çünkü o ailede şiddet var. Ben de eşimden şiddet gördüm ve boşanma aşamasındayım. Tam altı aydır boşanmaya çalışıyorum" demişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran Şenay Akkuş, Ebru Şallı'ya uyarısı nedeniyle başta Uğur Akkuş olmak üzere eşinin ailesinin kendisini tehdit ettiğini ve can güvenliğinden endişe duyduğunu ileri sürmüştü.

ŞENAY AKKUŞ'UN ŞİKAYETİ TAKİPSİZLİKLE SONUÇLANDIRILDI

Yenge Şenay Akkuş'un iddiaları sonrası İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yazı yazılarak genç kadının korunması talep edildi. Sabah'ın haberine göre savcı, korunan Şenay Akkuş'un "Can güvenliğimden endişe ediyorum" şeklindeki şikayetini ise takipsizlikle sonuçlandırdı.