Magazin
17 Eki 2016 10:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:36

Ebru Gündeş'den boşanma davası sonrası flaş karar!

Reza Zarrab’la evliliğini bitirmek üzere olan Ebru Gündeş, eşinin hediyesi olan 150 bin dolarlık tek taşını önceki akşam ilk kez takmadı.

Öncekİ akşam Günay'da Ebru Gündeş fırtınası esti... Her zamanki gibi mekanı tıka basa dolduran Gündeş, bu kez kural bozdu.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; geçtiğimiz ay 6 yıllık eşi Reza Zarrab'a boşanma davası açacağı ortaya çıkan Ebru Gündeş, o günden sonra defalarca Günay'da sahne aldı. Ünlü sanatçı, bu gecelerin hepsinde Zarrab'ın kendisine evlilik hediyesi olan 150 bin dolarlık tek taşını taktı. Ebru Gündeş, "Eşinin yadigarını çıkarmaya kıyamıyor" haberlerinden rahatsız olmuş olacak ki; önceki akşam olay yüzüğünü takmadı.

Aldığı boşanma kararının ardından eşiyle oturduğu Kanlıca'daki yalısından da taşındığı konuşulan güzel sanatçının, Reza Zarrab'ın hediyesi olan servetlik tek taşı ne yaptığı ise merak konusu oldu.

NEŞESİ YERİNDEYDİ

Mevlana'nın "Ayakta duracak halin yokken, hayatta duracak nedenlerin varsa korkma düşmezsin" sözünü şimdilerde hayat felsefesi edinen Ebru Gündeş'in, önceki akşam Günay sahnesinde hayli neşeli olması gözden kaçmadı.

Hadise'nin de seyirciler arasında olduğu gecede Gündeş, pasta sürpriziyle kuliste yaş gününü kutladı.