Gündem
05 Ağu 2015 10:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:47

E-5'te Porsche cinayeti! Ünlü işadamı hayatını kaybetti!

İstanbul E-5 yolunda seyir halindeki lüks otomobile ateş açıldı. Aracı kullanan işadamı öldü yanındaki arkadaşı yaralandı.

E-5′teki feci olay gece saatlerinde meydana geldi. Bakırköy mevkiinde seyir halinde olan işadamı Yahya Tellioğlu idaresindeki 34 MTN 23 plakalı Porsche marka lüks otomobile E-5 yan yolda kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce başka bir otomobilden ateş açıldı. Otomobile 14 kurşun isabet etti. Araç yaklaşık 100 metre ilerledikten sonra durabildi.  Saldırganların silahından çıkan mermilerin bazıları sürücü Yahya Tellioğlu ile yanındaki bir kişiye isabet etti.

HAYATINI KAYBETTİ

Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Yahya Tellioğlu, burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tellioğlu’nun yanındaki kişi ise özel bir hastaneye kaldırıldı.



Olay yeri inceleme ekipleri, saldırının olduğu yolda ve otomobilin içinde incelemelerde bulundu. Emniyet güçleri saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Yahya Tellioğlu’nun ünlü bir araç kiralama şirketinin sahibi  olduğu öğrenildi.