Magazin
24 Nis 2014 15:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:06

Dünyanın en güzel kadını seçildi

Derginin her yıl seçtiği ‘dünyanın en güzel kadınları’ listesinin zirvesine yerleşen 31 yaşındaki Lupita Nyong'o alışılmış güzellik kurallarını değiştirmiş olmanın gururunu yaşıyor.

 Son zamanların en popüler isimlerinden biri aktris Lupita Nyong'o. ‘12 Yıllık Esaret - 12 Years a Slave’ filmindeki ‘köle Patsey’ performansı ile büyük beğeni toplayan ve Akademi ödülü alan aktris, People dergisinin de yeni gözdesi oldu.
Derginin her yıl seçtiği ‘dünyanın en güzel kadınları’ listesinin zirvesine yerleşen 31 yaşındaki oyuncu, alışılmış güzellik kurallarını değiştirmiş olmanın gururunu yaşıyor.
Meksika’da doğan, Kenya’da büyüyen ve ABD’de yaşayan Nyong'o, dergiye verdiği röportajda ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçilmesine çok sevindiğini bunun kendisi için büyük bir iltifat olarak değerlendirdiğini söylüyor. Güzelliğin uzun yıllar açık renk ciltler, uzun sarı saçlı olmakla bir tutulduğunu hatırlatan yetenekli oyuncu, çocukluğunda kendisini beğenmediğini ancak zaman içerisinde güzel olduğuna inandığını belirtiyor. 50 kişilik 'Dünyanın En Güzel Kadını' listesinde, Lupita Nyong'o'yu Keri Russel, Jenna Dewan-Tatum, Mindy Kaling, Pink, Amber Heard, Gabriella Union, Molly Sims gibi isimler de bulunuyor.