Reklam PR
07 Eki 2015 16:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:55

Dünya Enerji Kongresi'nin global iletişimini hangi şirket yürütecek?

Dünyanın en önemli enerji zirvesi Ekim 2016’da İstanbul’da düzenleniyor.

Dünya Enerji Konseyi tarafından düzenlenen ve 10-13 Ekim 2016 tarihlerinde İstanbul’un ev sahipliği yapacağı Dünya Enerji Kongresi’nin iletişim çalışmalarını önde gelen global iletişim danışmanlığı şirketlerinden Grayling üstleniyor.

Dünya Enerji Konseyi’nin üç yılda bir farklı bir şehirde düzenlediği Dünya Enerji Kongresi’nde dünya liderleri ve kanaat önderleri bir araya gelerek global enerji politikalarını belirliyor. İlki 1924 yılında düzenlenen, gelecek yıl İstanbul’da gerçekleşecek 23. zirve “Yeni Ufukları Kucaklamak” başlığını taşıyor.

Grayling’in İstanbul ve Londra’daki ekipleri, Dünya Enerji Kongresi’ne ve kongreye ev sahipliği yapacak Türk Milli Komitesi’ne iletişim danışmanlığı hizmeti verecek; etkinlik öncesinde ve sırasında iletişim stratejilerini belirleyecek, global medya ilişkilerini ve sosyal medya faaliyetlerini koordine edecek. Grayling, küresel ağı sayesinde dünyanın başka önemli merkezlerinde de Dünya Enerji Kongresi’nin iletişim çalışmalarına destek verecek.

Grayling Türkiye Genel Müdürü Ana Dodea, “Dünya hükümetlerinin temsilcilerinin ve uluslararası enerji endüstrisinin kilit oyuncularının katıldığı Dünya Enerji Kongresi çok önemli uluslararası bir etkinlik. Bu saygın global zirvenin iletişim ortağı olmak bizi gururlandırıyor” dedi.

Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi Genel Koordinatörü Süleyman Bulut ise “Grayling’in deneyim ve birikimi, uluslararası ekibinin yarattığı sinerji ve küresel enerji sektörünü çok iyi tanıyor olmaları iletişim ortağı olarak Grayling’i seçmemize neden oldu. Birlikte başarılı işlere imza atacağımızdan eminiz” diye konuştu.