Televizyon
06 Mar 2014 08:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:58

Dün gece bu konuşma tartışıldı! Günah işleme özgürlüğü!

17 Aralık'ta ortaya saçılan yolsuzluklara dair en ilginç yorum AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ten geldi.

17 Aralık'ta ortaya saçılan yolsuzluklara dair en ilginç yorum AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ten geldi. Külünk, 17 Aralık operasyonuyla “insanların günah işleme özgürlüğüne müdahale edildiğini” savundu.

Aralık operasyonu ile ortaya çıkan yolsuzluk ve rüşvet olaylarına en ilginç yorum AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ten geldi. Külünk, 17 Aralık operasyonuyla “insanların günah işleme özgürlüğüne müdahale edildiğini” savundu.


17 Aralık siyaseti nasıl etkiledi? İşte son anket Metin Külünk, Habertürk'te Balçiçek İlter'in yayınladığı programda yolsuzluk iddialarıyla ilgili sorulara cevap verdi. Külünk, soulara cevap verirken 17 Aralık operasyonunun bir darbe girişimi olduğunu iddia ettikten sonra özetle şu ilginç ifadeleri kullandı:

“Bu noktada kaçırdığımız çok önemli bir ayrıntı var. Allah, insana günah işleme özgürlüğü vermiştir. Günahsızlık talep etme hakkı vermemiştir. Af dileme hakkıyla günah işleme özgürlüğü vermiştir. Hz. Peygamber günayları açan değil örtücü olan bir rahmet geleneğinin mimarıdır.

17 Aralık'ın felsefi boyutu konuşulmadı. 17 Aralık'la insanların günah işleme özgürlüğüne müdahale edildi. Günahları ortaya saçarak Allah'ın hududuna müdahale ediliyor.