Televizyon
03 Eyl 2014 17:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:38

Dört fenomen dizi aynı sette buluştu!

Leyla ile Mecnun', 'Behzat Ç', 'Güneşi Beklerken' ve 'İşler Güçler'den beş isim aynı filmde buluşursa ne olur? Yanıtı bu filmde...

Son dönemin popüler dizileri ‘Leyla ile Mecnun’, ‘Behzat Ç’, ‘Güneşi Beklerken’ ve ‘İşler Güçler’den beş isim aynı filmde buluşuyor.

Fenomen dizi ‘Leyla ile Mecnun’un senaristi olarak tanınan Burak Aksak’ın yazıp yönettiği ‘Bana Masal Anlatma’ adlı filmde ‘Güneşi Beklerken’le çıkış yapan Hande Doğandemir, ‘Behzat Ç’deki Harun karakteriyle dikkat çeken Fatih Artman, ‘Leyla ile Mecnun’un Erdal Bakkal’ı Cengiz Bozkurt ve bir başka fenomen dizi ‘İşler Güçler’de kendisini oynayan Sadi Celil Cengiz rol alacak.

Yapımcılığını ‘Düğün Dernek’, ‘Eyyvah Eyvah’ gibi gişe rekortmeni filmlere imza atan BKM Film’in üstlendiği ‘Bana Masal Anlatma’nın tüm hazırlıkları tamamlandı. Çekimleri birkaç gün içinde başlayacak olan film, sezonun ikinci yarısında seyirci karşısında olacak. ‘Bana Masal Anlatma’nın oyuncu kadrosunda Devrim Yakut, Erdal Tosun, Berat Yenilmez ve Gürkan Uygun da yer alıyor.