Polemik & Kulis
25 Ara 2014 15:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:00

Doğuş Yayın Grubu'ndan Fox'a flaş transfer! (Medyaradar/Özel)

Doğuş Yayın Grubu'nda yıllardır görev yapan isim Fox İnternational Channels Turkey'e transfer oldu.

Fox International Channels Turkey yeni yapılandırmasıyla birlikte, Doğuş Grubu’nda Satış Grup Koordinatörü olarak görev alan Didem Yıldız’ı transfer ederek kadrosunu deneyimli bir isimle güçlendirdi.
Yaklaşık 16 yıldır Doğuş Yayın Grubu’nda görev yapan Yıldız, ilk olarak 1998’te Radyo Pop’ta işe başlamasının ardından, 1999'da “Satış Yönetmeni” olarak TV tarafına geçti, 2000 yılında NTV’de Satış Müdürü olduktan sonra, 2002’de NTV ve CNBC-e’de Satış Müdürü olarak görevine devam etti.

2007’de e2 kanalı Satış Koordinatörü görevindeyken 2008’de o dönemin tüm dergilerinin (National Geographic dergi, Nat Geo Kids, Evo, Robb report, CNBC Business…) de satışının başına geçti.

2009'da Vogue ve Kral Grubu’nun da katılmasıyla birlikte Kral Grubu’nun satışından sorumlu oldu.

2010’den itibaren tüm tematik kanalların (NTV, CNBC-e, NTV Spor, e2, Kral Pop, Kral TV, NTV Spor) birleşmesiyle birlikte yürüttüğü Satış Grup Koordinatörü görevinden ayrılıp, Aralık 2014 itibariyle Fox International Channels Turkey Tematik Kanallar Reklam Satış Başkanı görevine transfer oldu.

Yıldız, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Nat Geo People, FOXLIFE, FX, FOXCRIME, 24Kitchen, FoxSports kanallarının yanı sıra grubun satış temsilciliğini yürüttüğü Disney Channel, Disney XD, DaVinci Learning ve Galatasaray'ın reklam satışından sorumlu olacak.



MEDYARADAR/ÖZEL