Polemik & Kulis
22 Mayıs 2018 19:45 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:13

Doğuş Yayın Grubu'nda atama! GQ Türkiye'nin yeni yayın yönetmeni kim oldu? (Medyaradar/Özel)

Doğuş Yayın Grubu'nda üst düzey bir atama gerçekleşti. İşte o atamanın detayları...

Türkiye'de Doğuş Yayın Grubu tarafından Condé Nast Publications ortaklığında yayınlanan GQ Türkiye erkek dergisinin Genel Yayın Yönetmeni değişti.

2016 yılından bu yana GQ Türkiye Genel Yayın Yönetmenliği'ni yürüten Zeynep Üner dergiyle yollarını ayırırken Üner'den boşalan koltuğa Vouge Türkiye Genel Yayın Yönetmenliği'ni yürüten Özge Sarıkadılar oturdu.

Doğuş Yayın Grubu'ndan atamayla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı’ndan mezun olan Özge Sarıkadılar, çalışma hayatına Hey Girl Dergisi’nin Yazı İşleri Müdürü olarak başlamıştır. 22 yaşında She Dergisi Yayın Yönetmeni görevini üstlenen Sarıkadılar,  kariyerine 2000-2005 yılları arasında Cosmo Girl Dergisi’nin Yayın Yönetmeni, ardından Cosmopolitan, Esquire, Harper’s Bazaar ve Cosmo Girl dergilerinde Yayın Direktörü olarak devam etmiştir. 2009 yılında Doğuş Yayın Grubu bünyesinde Vogue Türkiye ekibine katılarak derginin Yayın Koordinatörü görevini üstlenen Sarıkadılar, 21 Mayıs 2018 itibarıyla GQ Türkiye’nin Genel Yayın Yönetmeni olarak atanmıştır. Sarıkadılar, GQ Türkiye’nin Genel Yayın Yönetmenliği göreviyle birlikte Dergiler Proje Koordinatörlüğü görevini de sürdürmeye devam edecektir."