Polemik & Kulis
23 Şub 2017 23:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:30

Doğuş Grubu'ndan önemli açıklama! Kanalları beIN'a satıyorlar mı? (Medyaradar/Özel)

Star grubunun patronu Ferit Şahenk'in kanalların satışı konusunda beIN’le hemen hemen her konuda mutabakata vardığı iddia edilmişti.

Star grubunun patronu Ferit Şahenk'in, haftalardır süren görüşmeler sonunda beIN’le hemen hemen her konuda mutabakata vardığı ve yapılan anlaşmaya göre Star TV, NTV, NTV Spor, Kral TV, Kral Pop, Euro Star, NTV Avrupa’nın yeni sahibinin Katarlı BeIN Grubu'nun olacağı ileri sürülmüştü.

İddialarla ilgili olarak Doğuş Grubu'ndan az önce resmi bir açıklama yapıldı.Yapılan açıklamada "Televizyon, radyo, internet ve dergicilik alanında yıllardır başarıyla sürdürdüğü dinamik yayıncılık anlayışı ve lider markalarıyla ülkemizin önemli değerlerinden olan Yayın Grubumuzun tamamına veya herhangi bir markasına ilişkin olarak iddia edildiği gibi beIN ile bir anlaşma bulunmamaktadır." denildi.

İşte o açıklama:

"Son günlerde özellikle sosyal medyada Doğuş Grubu’nun en önemli faaliyet kollarından olan Yayın Grubu’muzun satışına ilişkin olarak yapılan haberler ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmek isteriz" şeklinde başlayan açıklamada şöyle denildi:

Televizyon, radyo, internet ve dergicilik alanında yıllardır başarıyla sürdürdüğü dinamik yayıncılık anlayışı ve lider markalarıyla ülkemizin önemli değerlerinden olan Yayın Grubu’muzun tamamına veya herhangi bir markasına ilişkin olarak iddia edildiği gibi beIN ile bir anlaşma bulunmamaktadır.

Hem Türkiye’de, hem de küresel anlamda içerik üretimi ve yayıncılık konusunda üstün başarısını yıllar boyu kanıtlamış Yayın sektörümüze ve markalarımıza yatırımlarımız devam etmektedir. Bu anlamda çok önemli bir girişimimiz olan Puhu TV’yi 2017 yılı başında ülkemizde hizmete açmış olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Doğuş Grubu olarak vizyoner, yenilikçi ve girişimci bakış açımızın bir parçası olarak sürekli yeni fırsatları gözlemliyoruz. Bu hedef doğrultusunda Türkiye’ye ekonomik, sosyal, kültürel anlamda değer katacak, aynı zamanda istihdam yaratacak yeni yatırım fırsatlarını da her zaman değerlendirmekteyiz.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.