Polemik & Kulis
13 Mayıs 2017 14:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:41

Doğan Tv'de üst düzey ayrılık! (Medyaradar/Özel)

Doğan TV üst yönetiminde sürpriz bir ayrılık yaşandı.

2015 Kasım'ından bu yana Doğan TV'nin yapım şirketi D Productions Genel Müdürlüğü görevini yapan Müge Turalı Pak'la yollar ayrıldı.

Turalı'nın yerine gelecek isim Haziran ayında göreve başlayacak.

26 yıldır televizyon sektöründe görev alan Turalı, daha önce Kiralık Aşk, Adı Efsane ve Bir Kadın Bir Erkek gibi dizilerin yapımcılığını yürütmüştü.



MÜGE TURALI PAK KİMDİR?

1960 yılında İstanbul'da doğdu. Atatürk Kız Lisesi'ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünden mezun oldu. Granada Televizyonunda 3 aylık bir staj eğiti minden sonra, Reklam sektörüne geçti. Merkez Ajans, Birleşik Reklamcılar gibi ajanslarda çeşitli görevler üstlendi. 1991 senesinde özel televizyonların kurulması ile birlikte televizyon sektörüne geçti. Program koordinatörlüğü, İç yapımlar koordinatörlüğü ve birçok programın yönetmenliğini ve yapımcılığını yaptı. STAR TV, Satel, Kanal D gibi kanallarda yöneticilikler yaptı. Alo Bilgi ve Med Yapım gibi prodüksiyon şirketlerinde birçok yapımın canlı yayın yönetmenliğini yaptı. Kanal D de program müdürlüğü, Doğan Radyolar Grubu Genel Yayın Koordinatörlüğü, ve Reklam Gurup Başkanlığı, Ful Medya da Genel Müdürlük görevlerini yürüttü. 2003'de kendi prodüksiyon şirketini kurdu, Ekim 2011’de Bando Yapım’da kurucu ortak, yapımcı ve genel yönetmen olarak görevini devam ettirdi. Turalı Pak Kasım 2015'te D Productions'ın Genel Müdürlüğü'ne getirilmişti.

MEDYARADAR/ÖZEL