Polemik & Kulis
21 Mar 2018 17:07 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:06

Doğan Medya Grubu'nda neler olacak? Cem Küçük'ten bomba paylaşım...

Aydın Doğan'ın tüm medya grubunu Demirören Medya Grubu'na sattığı haberi Doğan Medya Center'a bomba gibi düştü.

1 milyar 250 milyon dolarlık satış sonrası Doğan Medya Grubu'nda görev yapan isimleri "Şimdi ne olacak?" telaşı sardı. Cem Küçük ise bazı isimlerin tatmin edici tazminatlar ödenerek gönderileceğini iddia etti.

Doğan Medya'nın Demirören Grubu'na satışını patron katında çok az kişinin bildiği, satış haberinin duyulmasının ardından yıllardır Doğan Grubu içinde görev yapan bazı isimlerle yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor...

"GÖNDERİLECEKLER LİSTESİ" TEKRAR GÜNDEMDE 

Özellikle son dönemde isimleri "gönderilecekler" listesinde sık sık zikredilen Ertuğrul Özkök, Ahmet Hakan ve Ayşe Arman gibi isimlerle yola devam edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.

Yeni dönemde koltuğu garantide olan tek ismin, Demirören Grubu'nda Milliyet gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği de yapan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila olduğu belirtiliyor...

CEM KÜÇÜK'TEN İLGİNÇ TWİT 

Doğan Medya grubuyla ilgili yazdıkları ve söyledikleri bugüne kadar doğru çıkan gazeteci Cem Küçük, satış haberinin ardından Doğan Medya'da çalışan birç ok ismin tazminatının verilerek kovulacağını idda etti. Küçük sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Doğan Medya'da çalışan yerli ve milli arkadaşlarımız rahat olsun. Diğer arkadaşlar da üzülmesin. Tatminkar düzeyde tazminatlarını alacaklar. Türk medyasında artık barış zamanı başlamıştır. Gidenlerin ardından küfretmek de doğru değildir. Ülkemize hayırlı olsun.



Öte yandan satışın ardından CNN International'ın CNN Türk ile ortaklığına son verme girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Küçük bu ıddıaya, "Amerikalılar CNN Türk markasındaki CNN lafzını geri çekmek için girişimde bulunmuşlar. Türkiyemize vız gelir tırs gider. O kanalın adı “DHaber” olur yoluna yerli ve milli kanal olarak devam eder." diye yanıt verdi.