Polemik & Kulis
01 Kas 2017 14:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:14

Doğan Haber Ajansı'nda atama! Kim, hangi göreve getirildi? (Medyaradar/Özel)

Doğan Haber Ajansı'nda bir taraftan 'küçülme' , diğer taraftan da yeniden yapılanma sürüyor.

1999 yılında Hürriyet Haber Ajansı ile Milliyet Haber Ajansı'nın birleşmesi ile kurulan, Doğan Grubu'na ait DHA'da hareketli günler yaşanıyor.

Kuruluşundan itibaren Genel Müdürlük görevini yürüten Uğur Cebeci'nin ayrılarak yerine Rıfat Akkaya'nın getirilmesiyle başlayan 'küçülme' ve 'yeniden yapılanma operasyonu tüm hızıyla devam ediyor.

Bu çerçevede yeni bir atama gerçekleşti.

Geçtiğimiz hafta sonu vedasını duyurduğumuz DHA Adana Bölge Temsilcisi Orhan Apaydın'ın yerine gelen isim belli oldu.

Doğan Haber Ajansı’nın (DHA) Adana Bölge Müdürlüğü’ne Bekir Karakoca atandı.

DHA’nın kuruluşundan bu yana çeşitli alanlarda çalışan Bekir Karakoca, yeni görevine başladı. Spor, magazin, güncel, polis ve adliye muhabirliği yapan, fotoğraf ve haber dalında birçok ödülü olan Bekir Karakoca, DHA’da 2014 yılından bu yana istihbarat şefliği görevini yürütüyordu. Uçak kazası, deprem ve tsunami başta olmak üzere merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopter kazasına kadar çok sayıda haber takibi yapan Karakoca, başarılı çalışmalarından dolayı basın meslek örgütlerince çeşitli ödüllere değer görüldü. Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Adana Şubesi kurucu başkanı da olan Bekir Karakoca, 1 Kasım’da Doğan Haber Ajansı Adana Bölge Müdürlüğü’ne getirildi.



MEDYARADAR/ÖZEL