Polemik & Kulis
02 Nis 2017 10:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:35

Doğan Burda Dergi Grubu'nda üst düzey atama! Grubun yeni CEO'su kim oldu? (Medyaradar/Özel)

Geçtiğimiz gün Doğan Burda Dergi Grubu'nda üst düzey iki istifa gerçekleşmişti.

Doğan Burda Dergi Grubu'nda Mehmet Y. Yılmaz'ın yerine yeni bir atama gerçekleşti ve Grubun yeni CEO'su Cem Başar oldu. Başar bir dönem Doğan Burda Dergi Grubu'nda Reklam Grup Başkanı ve İcra Kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştu.

Doğan Burda Dergi Grubu İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Mehmet Y. Yılmaz ve Capital, Ekonomist, Start-up ve CEO Life dergileri yayın direktörü Rauf Ateş, geçtiğimiz gün görevlerinden istifa etmişlerdi. Rauf Ateş, daha sonra istifasını geri alırken Mehmet Y. Yılmaz'ın Hürriyet Gazetesi'ndeki yazılarına devam edeceği açıklanmıştı. 



CEM BAŞAR KİMDİR?

Daha önce Zedpaş A.Ş'de atv, Show TV, Lig TV satış direktörlüğü ve DTV Medya A.Ş'de Kanal D, Star TV, CNN Türk satış koordinatörlüğü görevlerinde çalışan Başar,  2006-2011 yılları arasında Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş'nin Reklam Grup Başkanı- İcra Kurulu Üyeliği yaptı. Ardından Fida Film, Reklam Yapım ve Dağıtım A.Ş'de Reklam ve Sponsorluk Grup Başkanı, Satış Ofisi ve Medya Pazarlama A.Ş 'de Genel Müdür olarak görev yapan Başar ayrıca, Mediaone ve One Dijital ajanslarının kurucu ortağıdır. 

MEDYARADAR/ÖZEL