Magazin
21 Oca 2018 08:59 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:57

Doğa Rutkay'dan müjdeli haber!

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal’dan çiftinden sevindiren haber geldi.

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal çiftinden sevindiren haber geldi. İkiz bebek bekledikleri öğrenilen çiftin yanı sıra, Beren Saat’in de hamile olduğu iddia edildi.

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Ünlü oyuncu Doğa Rutkay’la Kerimcan Kamal’dan müjdeli haber geldi! 2014 yılında karnaval havasında geçen bir törenle hayatlarını birleştiren çiftin, bebek beklediği öğrenildi. Her fırsatta anne olmak istediğini dile getiren oyuncu, üç aylık hamile. Kısa süre önce bebek beklediğini öğrenen oyuncunun mutluluğu, ikiz olduğunu öğrenmesiyle ikiye katlandı. Rutkay’ın bebeklerinin cinsiyeti henüz belli olmazken, çiftin verdikleri haberle çevresindekiler de sevindi.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir davette kilolu haliyle dikkat çekmişti. Muhabirlerin, “Hamile misiniz?” sorusu karşısında oyuncu, “Fazla kilo diyelim. Belki ileride hayırlı haberler veririz” diyerek şaşırtmıştı. İkinci sevindiren haber de Beren Saat’ten geldi. Oyuncunun çevresi, Saat’in de ikiz bebek beklediğini söylüyor. İki aylık hamile olduğu iddia edilen oyuncu ise söylentiler karşısında sessizliğini bozmadı.