Gündem
15 Şub 2010 20:41 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 14:05

DJ GEVEZE HANGİ KANALDA PROGRAMA BAŞLIYOR?

2010 yılı radyocu Geveze'ye uğurlu geldi. Virgin Radio'daki programına bugün başlayan ünlü radyocu hangi kanalda programa başlıyor?


Show TV  İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan genel yönetmenliğini  Caner Erdem´in yaptığı ve 18 Prodüksiyon Fatih Cesur´un ortaklığı ile gerçekleşleşen Takas yarışmasını radyo dünyasının sevilen ismi Geveze sunacak.


Geveze,  plazmadan çamaşır makinasına, bilgisayardan buzdolabına, fırından laptopa  kadar çeşitli eşyalarla dolu Takas kamyonu ve çekim ekbiyle evlerin kapısını çalarak, hane halkıyla küçük bir oyun oynayacak.


Öncelikle ev halkı,  evlerindeki eskimiş  değiştirmeyi, yenilemeyi umdukları eşyalarını seçiyor. Ev halkı Geveze´nin sorduğu sorulara doğru cevap verebilirse, eski eşyalarını hayallerindeki eşyaların en yeni modelleriyle değiştirme şansını yakalıyor.. Ancak, yanlış cevap verirlerse; hem uğruna yarıştıkları son model gereçleri (beyaz eşya koltuk takımı , bilgisayar vs.) hem de sahip oldukları eski eşyalarını kaybediyorlar.


Takas yarışmasının bir diğer ayağı da sokakta geçiyor. Sokakta rastgele seçilen yarışmacılara Geveze, "Bizimle Büyük Takas´ı oynamak için neyini verirsin?" sorusunu sorarak, üzerlerindeki bir şeyi seçmelerini istiyor. Yarışmacı Geveze´nin sorularını doğru cevaplarsa Takas stüdyosuna davet ediliyor; ev, otomobil gibi büyük ödüllerin de yer aldığı, pazarlık yeteneğine dayalı bir oyunda oynama şansını kazanıyor... Cevap veremiyorsa hem seçtiği değerli eşyayı hem de canlı yayında yarışma hakkını kaybediyor.


Takas´ın son bölümünde, yarışmaya katılmak isteyenlerin başvuru formlarında  bıraktıkları  ev telefonları canlı yayın esnasında her an çalabilir... Telefonlarını `Büyük Takasa Varım´ diyerek cevaplayan izleyiciler; ev, otomobil gibi büyük ödüllerin de bulunduğu Büyük Takas yarışmasında kendilerini bulabilir ve hiç bir soru yanıtlamaksızın büyük ödüllerin sahibi olabilirler....


Stüdyoda canlı yayında oynanacak  Büyük Takas oyunu bir nevi "tele kutu" oyunu. Yarışmacılardan canlı telefon bağlantısıyla stüdyodaki kutuları seçmeleri isteniyor ve kıyasıya bir pazarlıkla oyun başlıyor...