Televizyon
23 Mayıs 2016 10:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:32

Dizisi başlamadan kadro dışı kaldı!

'Beyaz Gece' adlı dizide Kadir Doğulu ile ekranlara dönecek olan Gökçe Bahadır'a kötü sürpriz...

Geçtiğimiz eylül ayında tanıtımları dönen 'Beyaz Gece' dizisi için bir süre sonra Birkan Sokullu ile el sıkışılmıştı. Çekimlerin bu yıla kalması üzerine yakışıklı oyuncu, beklemek yerine Hayat Şarkısı dizisinin kadrosuna katılmıştı.

Senaryosunu Deniz Akçay’ın yazdığı, Mesude Eraslan’ın yöneteceği 'Beyaz Gece'de, Gökçe Bahadır'a başrolde kadir doğulu'nun eşlik edeceği öğrenilmişti. Doğulu, bu sezon 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisinde 'Mehmet Giray Han’ı canlandırıyordu. Dizideki rolü 26. Bölümde biten yakışıklı oyuncu, 'Beyaz Gece' projesiyle anlaştı.

Uçankuş'un haberine göre; Kadir Doğulu ile Gökçe Bahadır, proje için ilk toplantıları bile yaptı. Ancak 34'er yaşında olan Kadir Doğulu ile Gökçe Bahadır’ın, yan yana yakışmayacağı görüşü ağır bastı. Sosyal medyadan gelen yorumları dikkate alan yapım şirketi, tercihini Kadir Doğulu’dan yana kullandı ve Gökçe Bahadır’ın, yakışıklı oyuncunun yanında olgun duracağına karar verdi. Kadir Doğulu’ya, aralarında Hazar Ergüçlü’nün de olduğu daha genç görünen bir partner aranıyor.

Yeni projeleri değerlendirmeye alan Gökçe Bahadır, sık sık paylaştığı şarkı ve dans videolarıyla dikkati çekiyor.