Magazin
13 Ağu 2018 13:34 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:48

Diziden kovulmuştu...Deniz Çakır sinirini rol arkadaşlarından çıkardı!

Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine veda eden Deniz Çakır için veda mesajı paylaşmıştı.

Özel yaşamı gerekçe gösterilerek ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisindeki rolüne son verilen Deniz Çakır, sosyal medya üzerinden açıklama yaparak sevenlerine veda etmişti.

Yaptığı açıklamada, ‘Bu maceranın sonuna geldik. Emeğime saygı duyan, bu macerada yol arkadaşım olan herkese bin minnet… Ben duruşumdan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemiyle yoluma devam edeceğim.’ sözlerini kullandı.

Rol arkadaşı ve bir dönem sevgilisi olan Oktay Kaynarca, partnerinin ayrılmasının ardından sosyal medya üzerinden Çakır’a destek verdi. Ünlü oyuncu şu cümleleri kullandı: “Sevgili Deniz harika bir arkadaş, harika bir partner, harika bir oyuncu olarak kalacaksın hep benim için.. ‘Şimdilik’ yollarımız ayrılsa bile mutlaka tekrar buluşacağımız umuduyla… Yolun açık şansın çoook olsun…”

Bu satırlara kayıtsız kalan Deniz Çakır’ın, Oktay Kaynarcayı takipten çıkarması ise gözlerden kaçmadı. Bu durum ‘ikili arasında bir problem olabilir mi?’ sorularını akıllara getirdi. Deniz Çakır, sessizliğini korumaya devam ediyor.