Medya
22 Oca 2018 15:20 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:57

Diriliş Postası yazarından bomba 'Afrin' iddiası: Pentagon, 7 subayını...

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin'e yönelik olarak düzenlediği operasyon medyada geniş yer buldu.

Diriliş Postası yazarı Hasan Taşkın, köşesinden bomba bir iddiada bulundu. Türkiye’nin başlattığı Afrin operasyonu sonrasında Suriye’de yaşanan çatışmaları değerlendiren Taşkın, 'haberci kuşlar'ın kendisine Pentagon’dan haber getirdiklerini yazdı.

Taşkın, “Afrin’e gidecek olan 7 Kişilik üst düzey askeri ekip, Afrin’de toplantı halinde iken, Türkiye’ye YPG yöneticilerinin toplandığı ihbarı yapılarak bu ekibin konumları bildirilecek. Türkiye’de doğal olarak teröristleri imha etmek için verilen konumu bombalayacak. İşte bu noktada ABD yönetimi devreye girecek ve Türkiye’yi bilerek ABD’nin üst düzey subaylarını bombaladığını bahane ederek eline koz geçirecek. Türkiye-ABD savaşı fiilen başlatılacak. Görevlendirilen subaylar da bu sinsi plandan habersiz yem olacaklar.” ifadelerini kullandı.

İŞTE O YAZI:

Ey Amerika, sobelendin!..

Reuters Haber Ajansı’nın kurucusu Paul Reuter’in 1850’de Belçika’nın Brüksel kenti ile Almanya’nın Aachen kenti arasında, 45 güvercinden oluşan bir filo ile haber ve borsa tahvil fiyatlarını dağıttığını biliyor muydunuz?

Bugünlerde bu kuşlardan birkaçı benim pencereme konmaya başladı. Önce anlamadım, sonra baktım kuşlar gerçekten haberci kuşlar. Ne getirdiklerini merak ettim ve baktım ki, Amerika’dan, Pentagon’dan haber getirmişler. Oradan uçup gelmişler.

Gündeme özel bir haberle hem de… Çok özel yerlerden özel haberler almak haberci için müthiş bir duygu. Ama hele bu haber ülkemin milli menfaatlerini ilgilendiriyorsa artık sadece haberci kimliği ile değil, vatan borcu için yazmak şart oldu.

Haberci güvercinin getirdiği habere şaşırdım. Çünkü, Amerika’nın nasıl zor bir duruma düştüğünü bu haberle öğrendim. Haberci kuşlardan gelen haber Pentagon’dan…

Türkiye hem içeride hem de sınırları etrafında Amerika tarafından oluşturulan terör unsurlarını temizleme kararlılığını Afrin operasyonu kapsamında bir kez daha ortaya koydu ya… ‘Zeytin Dalı’ harekâtı başladı ya… Hani halka zeytin, teröristlere dalını gösterdi ya…  Allah’ın (cc) izniyle…
Ha işte bu nedenle Pentagon bir plan yaptı. Hem de ne plan. Pentagon, albay düzeyinde 7 subayını Almanya üzerinden, Irak’a oradan da Afrin’e gönderme kararı aldı. Yarın bu ekip yola çıkıyor.

Ne mi yapacaklar?

Plan şu: Afrin’e gidecek olan 7 Kişilik üst düzey askeri ekip, Afrin’de toplantı halinde iken, Türkiye’ye YPG yöneticilerinin toplandığı ihbarı yapılarak bu ekibin konumları bildirilecek. Türkiye’de doğal olarak teröristleri imha etmek için verilen konumu bombalayacak. İşte bu noktada ABD yönetimi devreye girecek ve Türkiye’yi bilerek ABD’nin üst düzey subaylarını bombaladığını bahane ederek eline koz geçirecek. Türkiye-ABD savaşı fiilen başlatılacak. Görevlendirilen subaylar da bu sinsi plandan habersiz yem olacaklar.

Pentagon 7 subayını böylece yem olarak kullanarak, Türkiye’yi köşeye sıkıştıracak.

ABD yönetiminin kaçının bu planı bildiği belirsiz. Ama bir elin parmakları kadar az kişinin haberdar olduğu gelen haberler arasında.

Ortaya çıkan bu durumun bile, Amerika’da gruplar arasında içten içe bir kavganın varlığını ortaya koyuyor. İşte bu nedenle kendi içlerinden bazı subayları görev adına ölüme yolluyorlar.

ABD’nin önde gelen medyası CNN dahil, Türkiye’nin Afrin operasyonunu baltalamak için yalan haberler yapmaya hazırlandığı, bu haberleri yapmak için çocukların katledildiği eski arşiv resim ve görüntüleri kullanacakları yine gelen haberler arasında yer alıyor. Sosyal medyayı da bu yöntemle terör örgütü PKK ve yandaşları aracılığı ile de kullanacaklarını unutmayın.

Türkiye mazlumun ve ezilmişin hakkını ararken, algı operasyonlarına yenik düşmemeli. Bu oyuna da gelmemeli. Kimse de bu algı operasyonlarına itibar etmemelidir.

Ey, ABD, sobelendin.

Allah (cc) mazlumun hakkını arayan Türk Ordusu’nun, milletimizin yardımcısı olsun.
Selam ve dua ile…