Televizyon
19 Eki 2018 23:31 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:55

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı! Osman Bey'i kim oynuyor?

Diriliş Ertuğrul dizisinin uzun süredir merakla beklenen 5. yeni sezon 122. bölüm fragmanı yayınlandı.

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezon fragmanı ve yayın tarihi uzun süredir merakla bekleniyordu. Engin Altan Düzyatan'ın başrolde oynadığı Diriliş Ertuğrul'un 5. yeni 122. bölümünden ilk fragman sonunda yayınlandı.

TRT 1 ekranlarında Cuma akşamı ekrana gelen Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanında, Ertuğrul Bey yaşlanmış haliyle dikkat çekiyor. Fragmanda Ertuğrul Bey'in '10 yıldır Moğollar'ın tahakkümüne, zorbalığına rağmen Söğüt ahalisini ihya ettim. Düşmanlarımızın bizi içten içe çürütmek istemesini anlarım' sözleri dikkat çekiyor.

Yeni sezonda sıkça rol alacak olan Ertuğrul Bey'in oğlu Osman ise gençlik haliyle ekrana yansıdı. Osman, at üstünde yaralı halde obaya geliyor. Ertuğrul Bey ise oğlunu bu halde görünce büyük üzüntü yaşıyor. Diziye yeni katılan Hande Soral da ilk defa yeni rolüyle seyirci karşısına çıktı.



DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Diriliş Ertuğrul'un 5. yeni sezon 122. bölüm fragmanı yayınlandı ancak yayın tarihi henüz açıklanmadı. Dizinin fragmanında 'Çok yakında TRT1'de' ifadesi kullanılırken, yayın tarihi net olarak belirtilmedi. Ancak ilk bölüm çekimleri tamamlanan dizinin Ekim sonu yada Kasım başında ekrana gelmesi bekleniyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA HANDE SORAL HANGİ ROLDE?

Dizide yeni sezonda öne çıkacak bir isim da güzel oyuncu Hande Soral olacak. Hande Soral’ın karakterine ilişkin detaylı açıklama TRT 1 Koordinatörü Kurtuluş Zeydan’dan gelmişti. Zeydan, Hande Soral’ın rolüyle ilgili şu açıklamayı yapmıştı: Biliyorsunuz Ertuğrul artık bekar. Ve onu aşık etmemiz gerekiyor. En büyük düşmanının kız kardeşine aşık olacak. Bu karakteri Hande Soral canlandıracak. Seyircimiz rahat olsun, Diriliş’i birinci sezon işi izliyormuş gibi izleyecekler."