Magazin
06 Ara 2016 16:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:14

Diriliş Ertuğrul yapımcısından ‘Sakal zammı’ açıklaması!

Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı, magazin programlarında tartışılan 'sakal zammı' ücreti hakkında kamuoyu açıklaması yaptı.

Altın Kelebek ödüllerinde yaşanan gerginlik sonrası Türkiye’nin en çok konuşulan dizileri arasına giren Diriliş Ertuğrul cephesinden geride bıraktığımız günlerde yeni bir haber geldi.

İddialara göre ‘Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’a dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ tarafından büyük bir jest yapılmış ve Düzyatan ücretine zam almıştı. Bu zammın ardında ise, Engin Altan Düzyatan’ın dizideki karakterin dışında başka bir role bürünmesini ve seyirci karşısına çıkmasını istemeyen yapımcının “Tatil yaptığın dönemde ücretini ödeyeyim” teklifinde bulunması yatıyordu.

Düzyatan, bu istek üzerine filmde oynamaktan vazgeçti. Oyuncunun bu hareketinden dolayı çok mutlu olan Bozdağ’ın yeni sezonda Düzyatan’ın bölüm başı aldığı 60 bin TL’yi 100 bin TL’ye çıkardığı iddia edildi.

YAPIMCIDAN AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili bir süre sessiz kalmayı tercih eden Diriliş Ertuğrul cehpesi, sonunda sosyal medya hesaplarından bir kamuoyu duyurusunda bulundu ve Engin Altan Düzyatan’a zam yapıldığı iddialarını yalanladı. İşte o açıklama: