Magazin
01 Mayıs 2015 09:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:31

Dilan Çıtak ile İbrahim Tatlıses arasındaki buzlar eridi

İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddiasıyla gündeme gelen Dilan Çıtak, ünlü sanatçıyla görüşmeye başladıklarını söyledi: "Arada bir mesajlaşıyoruz. Zamanım olsa, Amerika'ya yanına da gitmek isterim."

İbrahim Tatlıses ile Dilan Çıtak arasındaki buzlar eridi. Tatlıses’in kızı olduğu iddiasıyla gündeme gelen Çıtak, yıllardır konuşmadığı ünlü sanatçıyla görüşmeye başladıklarını söyledi. Yeni sevgilisi Levent Dörter ile gittiği Nişantaşı’nda görüntülenen genç şarkıcı, tedavisine Amerika’da devam eden Tatlıses’le mesajlaştıklarını açıkladı: “Konuşuyoruz. Sık sık olmasa bile arada bir mesajlaşıyoruz. Onun iyi olmasını istiyorum. Kötü bir şey yok aramızda. Gerçekten zamanım olsa, Amerika’ya yanına da gitmek isterim.”

Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses’in bir an önce sağlığına kavuşup Türkiye’ye dönmesini istediğini de dile getirdi: “Türkiye için çok önemli biri. Güzel ve önemli bir ses. En yakın zamanda tekrar aramıza ve sahnelere dönmesini temenni ediyorum.”

NE YAPALIM ABİ ADAM İMPARATOR

Dilan Çıtak, “İbrahim Tatlıses’in kızı” olarak gündeme gelmesinin kendisini rahatsız edip etmediği sorusuna şöyle yanıt verdi: “Mevzu şu; ben de şarkıcıyım, İbrahim Bey de şarkıcı, İdo da şarkıcı. İstiyoruz ki herkes yaptığı işle anılsın. Ama ne yapalım abi, adam imparator.” Çıtak, Tatlıses’le müzikal işbirliği yapmayı istediğini de söyledi: “İbrahim Bey’le düet yapmayı isterim. İdo’yla da olabilir.”