Gündem
25 Nis 2014 07:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:06

Dijital ‘Doğan Dergi’ yayında

Doğan Holding tarafından Grup çalışanlarına yönelik çıkartılan dijital ‘Doğan Dergi’ ilk sayısıyla yayın hayatına başladı.

Tablet bilgisayarlarda her ay ücretsiz olarak takip edilebilecek olan Doğan Dergi’de Doğanlıların hobileri, gezi tavsiyeleri, röportajlar, özel mesajlar, Grup şirketlerinin yeni işleri, başarıları, sosyal sorumluluk projeleri ve zorlu işlerin kamera arkası görüntüleri yer alacak.

YAKINDAN TANIYACAKSINIZ

‘Doğan Dergi’nin Doğan Grubu şirketlerini daha yakından tanıma fırsatı sağladığını belirten Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, dergideki yazısında şu mesajı verdi:  “Bu ay biz Doğan çalışanları için bir dijital dergi yayınlamaya başlıyoruz. Grubumuzun işinde uzman, yenilikçi ve dinamik yanını güncel gelişmelere uygun şekilde dergimizde yansıtacağız. Bu dergi ile Doğan Ailesi’nin ne kadar renkli, eglenceli, ne kadar büyük olduğunu bir kez daha farkedeceğiz. Şirketlerimizi daha yakından tanıyacak, farklı alanlarda çalışan arkadaşlarımızla buluşacağız. Doğan Dergi bize heyecanlarımızı, hobilerimizi, tutkularımızı paylaşacağımız bir platform sunacak; biz de onu hep birlekte yaratıp, hep birlikte yaşatacağız.
İlk sayımızda Nevşin Mengü ve Ayşe Sözeri Cemal’i daha yakından tanıyacak, seçim gecesi CNN Türk’de canlı yayının kamera arkasına konuk olacağız. Doğan Organik’in başarılarıyla gurur duyarken, organik sütün nasıl üretildiği hakkında bilgileneceğiz. Bu ay ayrıca Hürriyet’in ‘Aile İçi Şiddete Son’ kampanyası için düzenlediği 10. Yıl Konseri’nden görüntüler de yer alacak.