Televizyon
24 Şub 2017 11:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:30

Digiturk'ten üst düzey transfer! Yönetim kadrosuna kim katıldı? (Medyaradar/Özel)

Digiturk, kurumsal yapısını yeniden tasarlama yolunda önemli bir adım attı ve sektörün önemli ismini transfer etti.

Ağustos 2016’dan bu yana faaliyetlerine küresel yayıncılık devi beIN MEDIA GROUP çatısı altında devam eden Digiturk, yönetim kadrosunu sektörün önde gelen isimlerinden Erem Demircan ile güçlendirdi.

Demircan yeni görevinde Digiturk’ün Pazarlama, Kurumsal İletişim ve Reklam, Ulusal ve Uluslararası Satış, Müşteri Hizmetleri ve Müşteri Deneyimi birimlerinin tek bir çatı altında yönetimini sağlayarak; marka itibarı ile kurumun ticari stratejilerinin geliştirilmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.



Erem Demircan kimdir?
Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde lisans diplomasını almasını takiben kariyerine 1989 yılında Koç Grubu şirketlerinden Arçelik A.Ş.’de Satış Mühendisi olarak başladı. Sırasıyla Interbücke Almanya’da Satış Mühendisi, Türk Elektrik Endüstrisi’nde İhracat Yöneticisi, Arçelik markasından Sorumlu Pazarlama Müdürü, Arçelik Ürün Yönetimi Grup Müdürlüğü ve 2002-2006 yılları arasında Beko Elektronik A.Ş. Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

2006 yılında Türk Telekomünikasyon bünyesine geçiş yaparak Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Başkan pozisyonuna atanan Erem Demircan; Türk Telekom’un dönüşüm sürecinde görev aldı. Son olarak, 2012 yılından bu yana Oger Telekom Dubai’de Satış, Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan olarak görev yapan Demircan, bu sorumluluğuna ek olarak, Cell C Güney Afrika firmasının Yönetim Kurulu Üyeliği ve Bilgi Teknolojileri Komitesi Başkanlığı görevlerini de üstlendi.

Erem Demircan 2 Şubat 2017 tarihi itibarıyla, Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Grup Başkanı olarak Digiturk’teki görevine başladı.

MEDYARADAR/ÖZEL