Magazin
24 Kas 2010 11:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:49

DİĞERİNİ SEVMİYORUM! ESKİ EŞTEN HALUK BİLGİNER'E SALVOLAR!

Bayramda Kıbrıs'ta sahneye çıkan Zuhal Olcay, kendisini dinlemeye gelen ilk eşi Selçuk Yöntem'e övgüler yağdırdı.

Bayramda Kıbrıs'ta sahneye çıkan Zuhal Olcay, kendisini dinlemeye gelen ilk eşi Selçuk Yöntem'e övgüler yağdırırken isim vermeden son eşi Haluk Bilginer'i topa tuttu: "3 kez evlendim. Ben en çok Selçuk'u ve kızımın babası Zafer'i sevdim. Diğerini sevmiyorum"

BAYRAMDA DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI
Zuhal Olcay, eski kocalarıyla aşk muhasebesi yaptı! Kurban Bayramında Kıbrıs Rocks Otel'de sahneye çıkan Olcay'ı dinlemeye gelenler arasında ilk eşi Selçuk Yöntem, Gülenay Kalkancı, Tarık Ünlüoğlu, Demet Akbağ, Zafer Çika, Oya Başar, Ali Karagöz de yardı. Sahneye çıkar çıkmaz, Yöntem'in oturduğu masaya yönelen ünlü sanatçı şarkılarına baş lamadan önce "En sevdiğim eski kocam ve dostlarım" diyerek masadakileri selamladı.

OLCAY, YÖNTEM'LE 19 YAŞINDA EVLENDİ
Sahnede kaldığı süre boyunca Selçuk Yöntem'le sıcak ilişkisi dikkat çeken Zuhal Olcay, kendisinden ayrılıp Aşkın Nur Yengi ile evlenen son eşi Haluk Bilginer'i isim vermeden topa tuttu! Olcay, "Üç kez evlendim. Ben en çok ilk eşim Selçuk'u ve kızımın babası Zafer'i sevdim. Hâlâ da severim. Diğerini sevmiyorum " dedi. Zuhal Olcay, 1976'da, 19 yaşın dayken 23 yaşındaki Selçuk Yöntemle evlendi ve ikili 3.5 yıl evli kaldı.

HT MAGAZİN YAZARI ESİN ÖVET YAZDI
Hani güzel bir an yaşar ve onu hayatınızın sonuna kadar unutmak istemezsiniz ya. İşte ben de o gece Kıbrıs'ta öyle bir gece yaşadım. Unutulmaz ve unutulmaması gereken, tadının damağımda kaldığı lezzetli bir gece... Zuhal Olcay sahneye çıkar çıkmaz, "En sevdiğim eski kocam ve dostlarım" diyerek başladı şarkılarına. Şarkılarının tümünü tiyatral bir şekilde yorumladı ki, sormayın. E karşısında ilk eşi Selçuk Yöntem, Gülenay Kalkan, Tarık Ünlüoğlu, Demet Akbağ, Zafer Çika, Oya Başar, Ali Karagöz'ü de görünce daha da bir coştu ve coşturdu. Zuhal Olcay, "En sevdiğim eski kocam" diye hitap ettiği Selçuk Yöntem için, "Üç kez evlendim. Ben en çok ilk eşim Selçuk'u ve kızımın babası Zafer'i sevdim. Hâlâ da severim. Diğerini sevmiyorum" diyerek son eşi Haluk Bilginer'e de gönderme yapmadan edemedi. Ama zaten her şarkıda Haluk Bilginer'e kızgınlığını alaycı bir tavırla da ifade etmedi dersem yalan olur. Çok da iyi etti ve bize harika anlamlı, duygulu ve unutulmaz bir gece yaşattı. Erkeklerin unuttuğu bir gerçek var ki, kadınlar asla unutmazlar. Bunu o gece bir kez daha fark ettim. Bunun dışında, o gece, hem Zuhal Olcay'ı hem de harika insanların oturduğu o masayı izlerken çok şey düşündüm... Güzel anılar ve dostluklar biriktirmek büyük bir servet; program sonrasında bir araya gelen bu eski dostlar ile yapılan sohbet ise paha biçilmezdi. Zuhal Olcay ile Selçuk Yöntem'in muhabbeti müthişti. Boşandıktan sonra böyle saygın bir arkadaşlığı kurmak çok zor. Ama onlar bunu başarmış. Evlendikleri zaman Zuhal Olcay 19, Selçuk Yöntem ise 23 yaşındaymış. 3.5 yıl evli kalmışlar. O günleri hatırlayıp güldüler, eğlendiler ve hasret giderdiler...