Televizyon
28 Tem 2015 08:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:46

Devler ligi heyecanı hangi kanalda yaşanacak?

İşte, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maratonunu ekrana getirecek kanal!

Avrupa futbolunun yıldızları yuvaya dönüyor. TRT artık salı günleri Şampiyonlar Ligi, perşembe günleri ise Avrupa Ligi heyecanını ekrana taşıyacak. 3 sezon boyunca sürecek ev sahipliği öncesinde İstanbul’da yoğun ilgi gören bir tanıtım toplantısı düzenlendi. İstanbul Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen gecede konuşan TRT Genel Müdürü Şenol Göka, TRT'nin bir hafıza merkezi olduğunu söyledi.

"Hafızaları hatırlamamız için önemli bir organizasyon"

Görkemli gecede konuşan TRT Genel Müdürü Şenol Göka, “Bu organizasyon TRT'nin hafızalarını hatırlamamız için önemli bir organizasyon. Daha önce olimpiyatları dünya kupalarını ve çok büyük organizasyonları sunmuş olan TRT, o birikimini o donanımını ve o teknolojisini herkese gösterebilmek için bir işe daha soyundu. Türk Telekom ile birlikte Tivibu ile birlikte inşallah UEFA yetkililerinin de tam not verdiği hazırlıkları tamamlandı. Son rötuş aşamasında olduğunu düşünüyorum. Fakat biz hazırız. Tivibu olarak Türk Telekom olarak hazırız. Bundan sonrası bizi değerlendirecek olan izleyicilerimize ve spor adamlarımıza düşüyor" dedi.

"Büyük hayallerin büyük ortak olmalı"

TRT Genel Müdürü Şenol Göka, Şampiyonlar ligi ve Avrupa ligi yayınlarında 4K teknolojisinin kullanılacağının müjdesini de verdi. Gecede konuşan bir diğer isim ise TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör oldu. Güngör, “Büyük hayallerin büyük ortak olmalı. Gerçekten büyük ortakları olmalı. Biz Şampiyonlar ligi ile ilgili bu serüvene yaklaşık 1 buçuk yıl önce başladığımızda gerçekten nasıl bir maddi boyutu var, ölçeği nedir, kim bize el uzatacak diye beklediğimizde kurumumuzda sayın genel müdürümüzle beraber, TRT yönetim kurulu ve değerli genel müdür yardımcıları sonuna kadar hep arkamızda oldu” diye konuştu.