Reklam PR
13 Eki 2014 13:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:49

desiBel Ajans’ın yeni Genel Müdürü belli oldu! (Medyaradar/Özel)

Kısa süre sonra 2’nci yaşını kutlayacak olan desiBel Ajans, PR sektöründe önemli bir transfere imza atarak üst yönetimini yeniden yapılandırdı.

2010 yılından bu yana Grey Istanbul bünyesindeki Cohn&Wolfe İstanbul’un Genel Müdürlüğü’nü yürüten Etel Aelyon, desiBel Ajans’ın PR Genel Müdürü olarak göreve başladı. desiBel Ajans’ın kuruluşundan bugüne kadar Genel Müdürlük görevini üstlenen Gökay Çako, desiBel Ajans’ta bundan böyle kurucu ortak ve yönetim kurulu üyesi olarak görevini sürdürecek.

Boğaziçi Üniversitesi'nde Mütercim Tercümanlık eğitimi alan Etel Aelyon, eğitimine daha sonra ABD'de Pepperdine Üniversitesi’nde İletişim Bölümü’nde devam etti. 1992 yılında sektöre I.M.A.G.E. Halkla İlişkiler'de müşteri temsilcisi olarak adım atan Aelyon, 20 yılı aşkın bir süredir  sürekli olarak halkla ilişkiler ajans tarafında kariyerini sürdürdü. 2005 yılından bu yana Grey İstanbul bünyesinde önce GCI ve 2008 itibarı ile Cohn&Wolfe Istanbul'da görev yaptı. Birçok farklı sektörü temsil eden markalarla edindiği tecrübelerin yanısıra, stratejik iletişim, gündem ve kriz yönetimi başta olmak üzere, kurumsal iletişim, finans, havacılık, teknoloji, otomotiv sektörlerinde derin bilgi ve birikime sahip olan Aelyon, 1 çocuk annesi ve ileri seviyede İngilizce ve orta seviyede Fransızca biliyor.

2013 yılı başında Mustafa Kutlay, Gökay Çako, Burak Korucu ve Atıl Ünal tarafından kurulan desiBel Ajans, etkinlik, reklam ve PR’dan oluşan ‘360 derece’ yaklaşımı ve 60’a yakın çalışanı ile kısa sürede Türkiye’nin önde gelen iletişim ajansları arasına girdi. Etkinlik ve reklam alanında 100’ü aşkın markaya çözüm sunan desiBel Ajans, halen Amway, Besd-Bir, Bilgili Holding, Boğaziçi Üniversitesi, Coca-Cola, Digiturk, Ferrero, Huawei, Imperial Tobacco, ING Bank, Microsoft, n11.com, Pegasus, Riot Games, Servier, Teknosa, The Boston Consulting Group, Tiryaki, Türk Telekom ve Varyap’ın da kurumsal iletişim ajansı olarak çalışıyor.