Reklam PR
01 Mar 2017 22:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:31

Denove PR, Netmarble Türkiye’nin yeni PR ajansı oldu

Netmarble Türkiye, halkla ilişkiler çalışmaları için Denove PR ile anlaştı.

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi olan Güney Koreli Netmarble Games’in 2013 yılından bu yana Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinden sorumlu Netmarble Türkiye, halkla ilişkiler çalışmaları için Denove PR ile anlaştı.

2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, Asya’daki en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve oyun yayıncılarından biri. Netmarble 3 binin üzerinde çalışanıyla, Lineage2 Revolution, STAR WARS™: Force Arena, MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlarını sunuyor. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ E&M Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği var.

Netmarble Games’in İstanbul merkezli ofisi Netmarble Türkiye; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunuyor.



Uzun soluklu işbirliği

Denove Halkla İlişkiler’in Ajans Başkanı Serhat Özkütükçü, “Tüm dünyada oyun sektörünün en büyük ve öncü şirketlerinden biri olan Netmarble ile çalışmak bizim için mutluluk verici. Oyunların eğlenceli ama bir o kadar da rekabetçi evrenine Netmarble Türkiye ile adım attık. Netmarble Türkiye, dünyada milyonlarca kişinin oynadığı yüksek kaliteli ve son derece eğlenceli oyunları Türk oyuncusuyla buluşturmanın yanı sıra Türkiye’deki oyun sektörünün de daha gelişmesini, yerli oyunların dünya pazarlarına çıkmasını amaçlayan bir şirket. Netmarble ile aramızda uzun soluklu olacağını düşündüğüm işbirliği boyunca iletişim hedeflerini en iyi seviyeye çıkartmak için çalışacağız” dedi.

Denove PR’in hizmet verdiği diğer müşterileri arasında ESET Türkiye, BIC Angels, Yingli Solar Türkiye, DoubleTake, StorageCraft, Papağan Kuruyemiş, Nexum, Teksüt, yer alıyor.