Televizyon
10 Mayıs 2018 10:39 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:12

'Deniz Ve Güneş' filminin fragmanı yayınlandı!

1 Haziran’da vizyona girmeye hazırlanan ve başrollerini Şafak Pekdemir Mengü ile Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı “Deniz ve Güneş” filminin fragmanı yayınlandı

Yapımcılığını MT Film Prodüksiyon olarak , Mehmet Toptan ve Yaşar Tolga Bozkurt’un üstlendiği, yürütücü yapımcılığını ise ATS Film Yapım - Özge Şenocak Polat’ın yaptığı filmin yönetmen koltuğunda Barış Denge oturuyor.
 
Senaryosunu Yaşar Tolga Bozkurt’ un yazdığı film, babasının zoruyla mantık evliliği yapmak üzere olan Deniz (Burak Serdar Şanal)’ in, sözde nişanlısı ile gittiği Burgazada tatilinde Güneş (Şafak Pekdemir Mengü ) ile karşılaşmaları sonucu aralarındaki aşkı konu alıyor.
 
“Deniz ve Güneş” in çekimleri Burgazada ve Marmaris’de tamamlanırken, filmin oyuncu kadrosunda Şafak Pekdemir Mengü, Burak Serdar Şanal, Melissa Giz Cengiz, Eylül Öztürk,Yaşar Tolga Bozkurt, Ayşen İnci, Levent Özdilek, Yener Gürsoy , Seda Oğuz , Selahattin Taşdöğen ve Bilionera şarkısıyla Otilia Bruma yer alıyor.
 
Bu filmde izleyeciler Güneş’i işitme engelli sanan Deniz’in işaret dilini öğrenip Güneş ile konuşmaya başlamasıyla aralarında yaşanan benzersiz tutkuya ve aşkın hikayesine tanık olacaklar.