Magazin
16 Nis 2015 11:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:29

Deniz Seki'nin arkasından konuşup klibinde oynadılar!

Şar­kı­cı Ay­lin Coş­kun, uyuş­tu­ru­cu ti­ca­re­ti yap­mak ve kul­lan­mak su­çun­dan ce­za­evin­de bu­lu­nan De­niz Se­ki­'ye des­tek için çe­ki­len klip­te yer alan ün­lü isim­le­ri eleştirdi.

Şar­kı­cı Ay­lin Coş­kun, uyuş­tu­ru­cu ti­ca­re­ti yap­mak ve kul­lan­mak su­çun­dan ce­za­evin­de bu­lu­nan De­niz Se­ki­’ye des­tek için çe­ki­len klip­te yer alan ün­lü isim­le­ri eleştirdi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Şar­kı­cı Ay­lin Coş­kun, “Çok saç­ma bir şey ya­pıl­dı. O za­man her­kes bu iş­le­ri yap­sın siz de ona des­tek ol­mak için kli­bin­de oy­na­yın. Bu du­rum ço­cuk­la­rı özen­di­ri­r” de­di. Klip­te oy­na­yan­la­rın ço­ğu­nun ar­ka­da­şı ol­du­ğu­nu da di­le ge­ti­ren şar­kı­cı söz­le­ri­ne şöy­le de­vam et­ti:

"Bir­ço­ğu De­niz'in ar­ka­sın­dan ko­nu­şu­yor. Otu­rup De­ni­z’­in de­di­ko­du­su­nu ya­pı­yor­lar son­ra da gi­dip kli­bin­de oy­nu­yor­lar. Bu ko­mik ge­li­yor."  

ŞARKILARINI ÇOK SEVERİM

De­niz Se­ki ile bir so­ru­nu­nun ol­ma­dı­ğı­nı, şar­kı­la­rı­nı çok sev­di­ği­ni be­lir­ten Coş­kun, “Bu du­rum ona des­tek ve­re­ce­ğim an­la­mı­na gel­mez. So­nuç­ta mem­le­ke­ti kur­tar­mak için içe­ri­de yat­mı­yor" di­ye­rek ye­ni bir po­le­mi­ğin fi­ti­li­ni ateş­le­di.