Magazin
03 Ağu 2015 16:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:46

Deniz Seki'den Gülben Ergen'e mektup!

Deniz Seki, klibinde oynayan Gülben Ergen'e kendi yaptığı kitap ayrıcıyla bir mektup gönderdi. Ergen de Kenan Doğulu'nun 'Bunlar da Geçer' şarkısıyla moral vermeye çalıştı.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda yatan Deniz Seki, ‘Hayat 2 Bilet’ şarkısının klibinde oynayan sanatçı arkadaşlarına mektup göndermeye devam ediyor.

Nilgün Belgün ve Demet Akalın’ndan sonra Seki, klipte oynayan Gülben Ergen’e de mektup ve hediye gönderdi. Seki, kendi yaptığı Ergen’in isminin yazılı olduğu Kitap ayracını hediye etti. Ergen’e gönderdiği mektupta kalp işareti de çizen Seki, “Canımın cananı, dost kadın benim kıymetli arkadaşım. Güneşim diyebileceğim kadar gönlü nurla parlayan benim ışık saçan Gülben’im... Klibime kattığın değer için sana müteşekkirim. Bu çilehanede benden sana ufacık bir hatıram olsun istedim. Ve seni çok özledim. Daima kalbimde yerin başka olacak” diyerek Ergen’e teşekkür etti.



"IŞIĞIN PARLAYACAK"
Seki’nin mektubuna duygulanan Ergen, Instagram sayfasında Seki mektubunun fotoğrafıyla, “Çilehaneden mektubum var benim... Bitsin derdin, çilen artık. Çok bedel ödedin. Çok ağır bedelleri bir başına sırtladın. Sırf sen miydin hatalı? Sırf sen miydin bu altın günlerini çürüterek ceza çekmesi gereken? Güzel Deniz Seki yine dinlenecek şarkıların, yine yine yine parlayacak ışığın... Geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer, neler neler geçmedi ki” notunu yazarak paylaştı.