Televizyon
14 Ara 2016 10:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:15

Deniz Akkaya'dan ünlü popçunun annesine: "Kızınızın sevgilisiyle birlikte mi oldunuz?"(Medyaradar/Özel)

Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın programında şaşırtıcı anlar yaşandı.

Kısa süre öncesine kadar her yerde eşiyle mutluluk pozları veren Tuğba Özerk'in, aniden ayrılık kararı almasının nedeninin şiddet olduğu iddia edildi. Geçtiğimiz perşembe günü Kurtuluş'taki evlerinde kavga eden çiftten Altan Nuh'un, Tuğba Özerk'i feci şekilde darp ettiği, daha sonra evdeki değerli mücevherleri de alarak ABD'nin yolunu tuttuğu öne sürüldü.

Sanat dünyasında kulaktan kulağa yayılan bu iddialar, Star TV'de yayınlanan magazin programı 'Duymayan Kalmasın'da masaya yatırıldı. Deniz Akkaya ve Seren Serengil'in sunduğu programa telefonla bağlanan Tuğba Özerk'in annesi Günay Kapani, damadına ateş püskürdü.

"BU ADAMIN SİNSİ BAKIŞLARINI SEVMEDİM"

Günay Kapani, "Bu adamı hiç sevmedim. Geçen yaz tüm düğün hazırlıklarını ve nikahı benim Alaçatı'daki evimin bahçesinde yaptılar, daha o zamanlar Tuğba'ya 'Bu adamın sinsi bakışlarını hiç sevmedim' demiştim. Benim kızım aşk kadınıdır. Aşık oldu ve evlendi, herkes hata yapabilir, kızım da hata yaptı. Demek ki çok büyük bir hata gördü ki, bu evliliği 4 ay sonunda noktalıyor. Bu arada şiddet söylentileri yalan. Hiç kimse benim kızıma asla şiddet uygulayamaz, yazıldığı çizildiği gibi olmadı yani yanlış anlaşılmasın. Kızımın gelinliğini ben hediye etmiştim. Ayrıca damadımın ayakkabısına kadar biz aldık. Bu evlilik kızıma zarar verdi, maddi ve manevi anlamda kızım büyük kayıp yaşadı" dedi.

"KIZINIZIN SEVGİLİSİYLE BİRLİKTE Mİ OLDUNUZ?"

"Duymayan Kalmasın" programının sunucusu Deniz Akkaya, yayına telefonla bağlanan şarkıcı Tuğba Özerk'in annesine "Kızınızın sevgilisiyle birlikte mi oldunuz? diye sordu. 60 yaşındaki anne Günay Kapani bu soru karşısında evinde fenalık geçirdi.

Soru karşısında şok olan anne Günay Özerk, Deniz Akkaya'ya "Ne diyorsunuz siz?" diye karşılık verdi. Telefon yüzüne kapatılan,  cevap hakkını kullanamayan anne Günay Özerk, evinde fenalaştı, tansiyonu yükseldi. Daha sonra yayına Tuğba Özerk bağlandı ve Akkaya'ya "O söylediğin laf hiç güzel değil" diyerek Deniz'den  hatasını düzeltmesini istedi.



MEDYARADAR/ÖZEL