Reklam PR
09 Nis 2018 11:24 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:08

Deneyimli iletişimci, hangi ajansa 'kıdemli medya direktörü' oldu? (Medyaradar/Özel)

23 yıllık bir medya deneyimine sahip olan isim yeni görevine başladı.

Halkla ilişkiler ve basın sektörünün tecrübeli ismi Deniz Kalendergil İnsula İletişim ile anlaştı.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Deniz Kalendergil, mesleğe 1995 yılında, henüz üniversitenin ilk aylarında başladı. 11 yıl ulusaldan yerele, TV ve radyolardan internet medyasına kadar medyanın birçok alanında ekonomi gazeteciliği görevini yürüten Deniz Kalendergil, 2006 – 2010 yılları arasında Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Basın Danışmanı, 2010 – 2013 yılları arasında Kripto İletişim Danışmanlığı şirketinde Genel Koordinatör, 2013 – 2017 yılları arasında Tribeca İletişim Danışmanlık’ta Medya İlişkilerinden Sorumlu İletişim Danışmanı ve Haziran 2017 – Mart 2018 arasında’IMAGE Halkla İlişkiler’de Medya İlişkileri Direktörü olarak görev yaptı. Tecrübeli isim Nisan 2018 itibariyle İnsula İletişim’de Kıdemli Medya İlişkileri Direktörü görevini üstlendi.

23 yıllık medya yolculuğunda bir dönem İstanbul Yerel Gazete ve Yalova Akkent Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan Deniz Kalendergil, halen Gaziantep Olay Gazetesi’nin gönüllü İstanbul temsilcisi ve köşe yazarı. Deniz Kalendergil ayrıca Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ve İstanbul Gaziantepliler Derneği üyesi.

İletişim danışmanlığında mükemmel müşteri deneyimi sunma misyonuyla faaliyet gösteren İnsula İletişim’in müşterileri arasında; Danone Türkiye, İstanbul Şehir Üniversitesi, Kale Endüstri Holding, ODE Yalıtım, TKYD, TÜRKONFED, Seza Çimento ve Vodafone Türkiye yer alıyor.