Gündem
27 Tem 2015 10:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:45

Demirtaş'ın tatil fotoğrafı sosyal medyayı salladı!

PKK'ya yönelik operasyonlar sürerken HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'a ait olduğu ileri sürülen bir fotoğraf twitter'ı salladı.

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'a ait olduğu öne sürülen bir fotoğraf, twitter'ı salladı! İnternete düşen ve binlerce kullanıcı tarafından paylaşılan fotoğraflarda, PKK'ya yönelik operasyonlar sürerken Demirtaş'ın tatilkeyfi yaptığı belirtiliyor. İşte o fotoğraf karesi ve tepkiler;

Türkiye, bir kez daha Selahattin Demirtaş'ı tartışıyor. 7 Haziran seçimlerinde yürüttüğü seçim propagandasıyla sık sık sosyal medyanın gündemine gelen Demirtaş, HDP'nin seçim müziğinde çaldığı saz ile gündeme gelmiş, Ahmet Hakan'ın CNN Türk'teki programında da mini bir konser vermişti.



BU KEZ TATİL FOTOSUYLA SALLADI

Demirtaş bu kez sazıyla değil ama tatil fotosuyla gündeme geldi. PKK'nın şehir yapılanmalarına yönelik gözaltıların olduğu, aralarında Kandil'in de bulunduğu Kuzey Irak'taki PKK kamplarına yönelik hava operasyonun yapıldığı bir dönemde paylaşılan fotoğrafta, Demirtaş'ın tatil yaptığı ileri sürülüyor. İşte sosyal medyada "Demirtaştatilde" başlığıyla paylaşılan o fotoğraf karesi ve yapılan yorumlar;

- Siyâhi ‏@Zozen_ 7
20 Temmuz Suruç katliamı
24 Temmuz Demirtaş tatilde....
Bu kadar üstüne gitmeyin ya hu çok sarsılmış belli (!)

- nihat karakilcik ‏@NKarakilcik
Selahattin Demirtaş pkkyi savaşa çağırıp kendisi tatilde yakalandı Ayşe tatile çıkıyorda selo cıkamazmı.

- Neslihan Acar ‏@neslihanacar15
Demirtas in tatiline takacak ki Reza nin yüzen sarayinda suda zipladigi antipatik fotolari unutulsun!Adam nanik yapiyor hepimize tatilde!

- Murat Burtas ‏@MuratBurtas
Lice'de Devlet/PKK savaşında köyler yanıyor! Demirtaş Ailesi tatilde keyif çatıyor...

- Hüseyin Yüksek ‏@HuseyinYuksek5
IŞİD PKK PYD GÜNEYDOĞUDA KÜRT VATANDAŞLARIMIZIN KANINI AKITIRKEN DEMİRTAŞ TATİLDE

- HAKDAVAM ‏@Adimozr
Bir Elim Yağ da Bir Elim Bal da Umrumdamı Dünya ... :) Demirtaş tatilde