Medya
07 Tem 2015 09:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:43

Ahmet Hakan o fotoğrafı yorumladı! Demirtaş, bir dirhem gözlemeyi Bahçeli'ye ikram etse...

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Selahattin Demirtaş'ın annesiyle birlikte gözleme pişirirken çekilmiş fotoğrafını yorumladı.

Diyarbakır ’da yaşayan annesi Sadiye Demirtaş’ı ziyaret eden HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, iftar sofrasının hazırlanmasına yardım etmiş, Twitter hesabından da annesinin hazırladığı gözlemeleri eşiyle birlikte sac üzerinde pişirdiği görüldüğü fotoğraflar ve “İftar hazırlığında Annemize yardım ettik, özlemiştik Anneyi de patilayı da (gözlemeyi)” mesajı paylaşmıştı.

Demirtaş'ın takipçilerinin büyük ilgisini çeken ve pek çok portalda haber de olan bu fotoğraflar bugün Ahmet Hakan’ın da gündemindeydi Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, fotoğrafa bakarken, “Şimdi Demirtaş, bir dirhem gözlemeyi yanında sıcacık bir çayla Devlet Bahçeli 'ye ikram etse... Bahçeli "Hayır" mı diyecek?” diye mırıldandığını yazdı.

Ahmet Hakan’ın yazısı şöyle:

Demirtaş'ın gözleme fotoğrafına bakarken İçimden şu tür cümleler mırıldandım:
*
-Canımız gözleme çekti be! Olsa da yesek şöyle patatesli falan...
*
-Ne yani? Şimdi Demirtaş, bir dirhem gözlemeyi yanında sıcacık bir çayla Devlet Bahçeli'ye ikram etse... Bahçeli "Hayır" mı diyecek?
*
-Siz bakmayın Demirtaş dahil diğer elemanlara... Gözlemenin bütün organizasyonunun sorumluluğu Demirtaş'ın annesinin omuzlarında.
*
-Demirtaş'ın eşofmanı "çakma" olabilir mi? Çin malı? Eğer öyleyse eyvah ki eyvah!
*
-Ben gidiyorum: Annemi alacağım, en yakın yeşillikte ateş yakıp iftara Yozgat usulü bazlama yaptıracağım. Hadi bana eyvallah.