Polemik & Kulis
07 Kas 2018 16:22 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:58

Demirören Medya Grubu'nda üst düzey atama! Kimler, hangi görevlere getirildi? (Medyaradar/Özel)

Demirören Medya Grubu'nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürleri belli oldu.

Kanal D, teve2, Dream gibi markalarını bünyesinde barındıran Demirören TV'de yeni atamalar oldu.

Yeni görevlendirmelerin ardından; Demirören TV Pazarlama Müdürü Ahmet Onur Yeygün, Demirören TV Kurumsal İletişim Müdürü Neslihan Akdaş oldu.



Ahmet Onur Yeygün kimdir?

2002’te iş hayatına başlayan Ahmet Onur Yeygün, birçok farklı sektörde pazarlama yöneticiliği yaptı. 2010 sonrasında reklamcılık sektörüne geçiş yaptı; ajanslarda proje yöneticiliği ve direktörlük yaptı. Bir dönem kendi ajansını da yönetti.

2017 Kasım ayından itibaren Demirören TV bünyesinde pazarlama yöneticiliği yapan Ahmet Onur Yeygün, Ekim 2018’den itibaren Demirören TV Pazarlama Müdürü olarak kariyerine devam etmektedir.

Ahmet Onur Yeygün Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Neslihan Akdaş kimdir?

Gazeteciliğe 1996'da öğrenciyken Hürriyet gazetesinde muhabir olarak başladı. 1998'de İ.Ü. İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Üniversiteden sonra dil eğitimi için İngiltere ve İskoçya'da 1 yıl kaldı. Türkiye'ye döndükten sonra 2000 yılından itibaren sırasıyla Yeni Binyıl, Hürriyet ve Vatan gazeteleriyle, Haftalık dergisinde magazin, medya, kültür-sanat alanlarında muhabirlik ve editörlük; Vatan'da Ekran Kedisi adıyla TV eleştirmenliği yaptı.

2006 yılında Doğuş Medya'ya CNBC-e Business dergisi haber müdürü olarak geçti. 2007'den 2014 yılına kadar NTV Haber Merkezi ve programlar ile Star TV Haber Merkezi’nde editör olarak çalıştı.

Ekim 2014'den itibaren sırasıyla Osmantan Erkır'ın sahibi olduğu STR Yapım, 32. Gün ekibiyle Birand Yapım ve Astra Film'de editoryal içerik ve iletişim koordinatörü olarak çalıştı. 2017'de Kanal D'ye geçti. Günaydın Türkiye'nin yapımcılığını üstlendi. Son olarak Kanal D Haber Merkezi'ndeydi.

Aralık 2002'de İsveç'te AB üzerine "Stockholm for Journalists" başlıklı eğitime katılan Akdaş'ın, MGD (Magazin Gazetecileri Derneği) ve RTGD'den (Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği) ödülleri var.