Demir Demirkan'ın gizemli aşkı Seda İnce mi?

Demir Demirkan’ın, uğruna Sertab Erener’le 18 yıllık ilişkisini bitirdiği sevgilisinin lise aşkı Seda İnce olduğu ortaya çıktı.

Demir Demirkan'ın gizemli aşkı Seda İnce mi? - Sayfa 1

Demir Demirkan’ın, uğruna Sertab Erener’le 18 yıllık ilişkisini bitirdiği sevgilisinin lise aşkı Seda İnce olduğu ortaya çıktı.

110
Demir Demirkan'ın gizemli aşkı Seda İnce mi? - Sayfa 2

Magazin dünyasında bomba etkisi yaratan Sertab Erener-Demir Demirkan ayrılığının detayları ortaya çıktı. İkilinin 18 yıllık ilişkilerinde ilk ayrılık sinyali, Kurban Bayramı’nın hemen öncesinde geldi. Demirkan, bir sabah Erener’i karşısına aldı ve ilişkilerini daha fazla sürdürmek istemediğini söyledi.

210
Demir Demirkan'ın gizemli aşkı Seda İnce mi? - Sayfa 3

Uzun süreli ilişkilerde tarafların zaman zaman kafa karışıklığı yaşayabileceğini düşünen Sertab Erener ise bu durumun geçici olduğu inancıyla sevgilisinin ayrılık kararını ciddiye almadı.

310
Demir Demirkan'ın gizemli aşkı Seda İnce mi? - Sayfa 4

Demir Demirkan, daha sonra bayram tatilini İzmir’deki ailesinin yanında geçireceğini söyledi. Sertab Erener de bunun üzerine tatil için Londra’ya gitme hazırlığı yapan kardeşi Serdar Erener ile onun eşi Nil Karaibrahimgil’e katılma kararı aldı. Erener Londra uçağına binerken, Twitter’ına “İzmir sana geliyorum” yazarak yola çıkan Demirkan ise ailesinin değil, lise aşkı Seda İnce’nin yanına gitti.

410