Magazin
31 Oca 2017 10:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:26

Demet Akalın silahlı saldırı anını anlattı: 'Aklıma Reina geldi, sık dedim...'

İstanbul Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki ünlü restoranda yaşanan silahlı saldırı sırasında mekanda bulunan Demet Akalın, o anları anlattı.

İstanbul’da dün akşam saatlerinde lüks bir restoranda silahlı saldırı dehşeti yaşandı. Olay olduğu anlarda restoranda olan isimlerden biri de şarkıcı Demet Akalın’dı. Akalın olaydan yara almadan kurtulurken, yaşadıklarını da sosyal medya takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Şarkıcı yaşadıklarını, “Korkunçtu kargaşada elimi incittim ama çok kişiye kırılan camlar girdi” satırlarıyla anlattı.

AKALIN’DAN AİLE POZU

Demet Akalın, yaşadığı korku dolu anlardan saatler sonra bu defa ailesiyle birlikte çekilmiş bir karesini paylaştı sosyal medya hesabından. Kocası ve kızıyla bir tahtta otururken çekilmiş bir kareyi paylaşan Demet Akalın, şu satırları kullandı: “Nefesim huzurum iyi ki varsın.. İyi ki güzel dostlar var iyi ki güzel kalpli sevenler var. Hepinizden Allah razı olsun. Mesajlara telefonlara yetişemedim uyuyup uyanıyorum. Bugün orada panikle gördüğüm ağlayan her çocuk umarım iyidir. Aklım onlarda. Yapılacak bir şey yok her yerde olabilirdi. Bugün benim için hayatın anlamı daha da değişti. Teşekkürler arayan dua eden herkese”



DEMET AKALIN YAŞADIKLARINI TELEFONDA ANLATTI

Demet Akalın, katıldığı radyo programının reklam arasında bir sanatçı arkadaşına yaşadığı korku dolu anları telefonda anlattı. Akalın, yaşadığı korku dolu anları anlatırken şu ifadeleri kullandı: “Anadolu Hisarı’nda oldu, film gibiydi, on metre ötemde yaşandı. Herkes, çoluk çombalak çığlık kıyamet, her şeyi bırakıp dışarıya çıktık. Allah’tan korumam da yanımdaydı, onda silah var. Zannettim ki birileri bizi Reina’daki gibi tarıyor o kadar kötüydü ki ‘Sık’ dedim korumaya… Kırılan camlar insanların üzerine düştü. Ben böyle bir şey görmedim inanamazsın yani”