Gündem
07 Mayıs 2015 11:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:32

Değer Deniz, 'sır'larıyla sonsuzluğa uğurlandı

Beyoğlu'nda evinde boğularak öldürülmüş halde bulunan müzisyen Değer Deniz, son yolculuğuna uğurlandı.

KATİL TANIDIK OLABİLİR

Deliller, Değer Deniz’in tanıdığı bir kişi tarafından öldürülmüş olma ihtimaline kuvvetlendirdi. Polis olayın meydana geldiği yerdeki tüm kamera kayıtları ile Değer Deniz’in bilgisayarı ve cep telefonunu da incelemeye aldı.

‘KENDİME ÖZEL SIRLARIM VAR’

Deniz, Şehrin Kıyıları adlı şarkısının sözlerinde “Bu şehrin kıyılarına vurmuş bir sırrım var” diyordu. Verdiği bir röportajda “Sırrın nedir?” sorusuna Değer Deniz,“Adı üstünde sır... Burada ne yazık ki açıklayamayacağım herkesin olduğu gibi benim de kendime özel sırlarım var” cevabını vermişti.

GRUBU ÖLÜM YÜZÜNDEN DAĞILMIŞTI

Değer Deniz’in Grup Metro’dan müzisyen arkadaşı Burak Terek de 6 yıl önce 9. kattan düşerek yaşamını yitirmişti. Terek, Kurtköy’deki evinin balkonundayken astım krizine yakalanarak 9. kattan düşmüştü. Bu olaydan sonra Değer Deniz’in gitaristliğini yaptığı, Teoman’ın prodüktörlüğünü üstlendiği Grup Metro dağılmıştı. Deniz, 2012 yılında Haber Türk'ten Zafer Akbaş’a verdiği röportajda bu olaydan “Metro 3 kişilik bir gruptu. 2002’de albümümüz çıktı Semra Altınel, Burak Terek ve benden oluşuyordu. Daha sonra Semra ile yollarımızı ayırdık. Ve ikimiz devam etme kararı aldık. Daha sonra biz de ayrıldık. Burak’la ilgili üzücü bir olay yaşadığımız için grup dağıldı” diye söz etmişti.