Reklam PR
20 Oca 2016 14:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:18

Defne Telekomünikasyon'da iki üst düzey atama!

20’den fazla ülkede 500 milyon üzerinde aboneye servis veren mobil operatör Defne Telekomünikasyon'da iki üst düzey atama gerçekleşti.

Kurulduğu 1996 yılından itibaren iletişim ağları için telekom çözümleri, yazılım ürünleri ve hizmetler sağlayan Defne Telekomünikasyon'da Mutlu Bakacak CMO (Chief Marketing Officer), Ercan Fincan CTO (Chief Technology Officer) görevlerine atandı.



2012 yılından bu yana Defne Telekomünikasyon’da Bölge Satış Direktörü olarak görev yapan Mutlu Bakacak, 15 yıl Eagle Mobile, Vodafone Türkiye gibi muhtelif şirketlerde satış ve pazarlama yöneticiliği yaptı. İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu olan Bakacak Yeditepe Üniversitesi’nden İşletme ve Pazarlama alanlarında yüksek lisans diplomasına sahip. Bakacak, CMO olarak Defne’nin uluslararası inovatif pazarlama aktivitelerinin gerçekleştirilmesi, satış çalışmalarının yürütülmesi ve tanımlanmasından sorumlu olacak. Defne’nin satış ve pazarlama ekibinin stratejik iş geliştirme alanlarında kimlik oluşturmasında öncülük ederek, dağıtım kanalları, ortaklıklarla ve direkt müşteri ilişkileri ile hedeflenen ürün alanlarında büyümeye liderlik edecek.



2006 yılından bu yana Defne Telekomünikasyon’da Ar-Ge Direktörü olarak görev yapan Ercan Fincan, telekomünikasyon sektöründe aralarında Siemens Telekomünikasyon Sistemleri ve Sanor Bilişim gibi firmaların bulunduğu muhtelif firmalarda Ar-Ge ve teknoloji alanında deneyimlere sahip. İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgi Teknolojileri Bölümü’nde doktora yapmakta olan Fincan, Elektronik ve Telekomünikasyon alanında yüksek lisans, İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği alanında ise lisans diplomasına sahip. Fincan, CTO olarak şirketin bütün yazılım geliştirme yaşam döngüsünden, araştırma çalışmalarından, tasarım, geliştirme, uyarlama ve test işlemlerinden sorumlu olacak.