Gündem
26 Kas 2015 14:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:12

Davutoğlu'ndan gazetecilere ilginç teklif: Gönderin, sizi ödüllendireyim!

Aralık ayı toplantısı öncesinde Başbakan Davutoğlu ve Şura üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti.

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyeleri, YAŞ kış dönemi öncesi Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Anıtkabir'i ziyaret etti.

2015 yılı Kış Dönemi Yüksek Askeri Şura toplantısı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında bugün başladı. Genelkurmay Karargahı Çakmak Salonu'nda gerçekleştirilecek kritik toplantı öncesi YAŞ üyeleri Anıtkabir’de Ata'nın huzuruna çıkarak çelenk bıraktı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanlarından oluşan heyet Anıtkabir'i ziyaret etti.

"EN İYİ FOTOĞRAFI BEN SEÇİP ÖDÜLLENDİRECEĞİM"

Daha sonra Davutoğlu başkanlığındaki heyet, Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirdi. Misak-ı Milli Kulesi’ne beraberindeki YAŞ heyetiyle birlikte geçen Başbakan Davutoğlu, foto muhabirlerinin birbirleriyle yarışırcasına fotoğraf çekmesini tebessümle izlerken, “Burada bugün çektiğiniz en güzel fotoğrafı bana gönderin, arasından en iyisini seçeceğim, ödüllendireceğim. Mutlaka bekliyorum ama!” diye teklifte bulundu.

Daha sonra Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda başlayacak toplantı için Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri komutanları Anıtkabir'den ayrıldı.