Televizyon
25 Kas 2014 17:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:56

Damat adayına gelen talip ürküttü; Ben size bakarım!

Esra Erol'da damat adayına talip olan gelin adayı fazla ilgisiyle damat adayını bunaltınca...

Fox Tv'de Esra Erol'la programın dünkü bölümüne Hakan Bey'e talip olarak gelen Şerife Hanım damgasını vurdu. "Benim ailem de Hakan Bey'i çok sevdi, annem 'talip ol' dedi. İnşallah beni görür, beni sever" diye konuşan Şerife Hanım, Hakan Bey ile olan aradaki 21 yaş farkını umursamadığını söyledi.



"HAKAN BEY'İ ALIP GİDECEĞİM"

"Ne olursa olsun Hakan Bey'i nikah masasına oturtacağım" diyen Şerife Hanım, "Ben göğsümü gere gere geldim buraya. Hakan Bey'i alıp gideceğim" dedi.

"BEN SİZE BAKARIM"

Hakan Bey'e, 'Ne iş yaptığın, çalışıp çalışmadığın önemli değil' diyen Şerife Hanım, "Ben size bakarım" sözüyle stüdyoyu güldürdü.

Şaşkına dönen Esra Erol, "Buraya gelen bir beyfendi bu cümleyi kurmadı" diye konuştu.

"BÖYLE BİR GELİN GÖRDÜNÜZ MÜ?"

Şerifa Hanım, Hakan Bey'e, "Sizi taşımak istiyorum ve taşıyacağıma da inanıyorum. Sizin için Isparta'dan geldim" deyince Esra Erol, "Böyle bir gelin gördünüz mü? Herkes şokta yemin ederim" ifadelerini kullandı.

DAMAT ADAYI REDDETTİ

İkili paravan açıldıktan sonra bir süre daha sohbet etti. Ancak Hakan Bey, Şerife Hanım'ı reddetti. Hakan Bey, "Buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ederim. En azından uzun bir yoldan geldiniz. Çok tatlı, şirin bir insan" şeklinde konuştu.

"ÇAY İÇERSEM UMUT VERMİŞ OLURUM"

Buna karşılık Şerife Hanım, "O kadar şirinsem benimle bir kere çay içersiniz" dedi. Bunun üzerine Hakan Bey, "Biraz hastayım gerçekten. Malum ihtiyarlık" dedi. Hakan Bey, locadakilerin 'Bir çay iç' ısrarlarına ise, "Çay içersem bir umut vermiş olurum" karşılığını verdi.