Polemik & Kulis
25 Haz 2015 00:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:41

Cüneyt Özdemir'den Aktroller hakkında flaş açıklama! "Telefon görüşmelerim dinlendi"

Cüneyt Özdemir, Twitter'da özel telefon konuşmasının kayda alındığını ve kayıt alanları dava edeceğini açıkladı

Kanal D Ana Haber ve 5N+1K programı sunucusu Gazeteci Cüneyt Özdemir, Twitter hesabından sağlam irade adlı hesabın tweetlerini retweet ederek telefon görüşmesinin dinlendiği iddiasında bulundu.

"HUKUK VARSA BUNLAR SUÇTUR"

Sağlam İrade adlı hesaptan Cüneyt Özdemir'in AKP 25.Dönem Milletvekili adayı, Muharrem Baltacı ile olan görüşmesinin kayda alındığı ifade edildi.

Hesaptan, "hahahahahahaha az önce muharrembaltaci sayın gazeteci cuneytozdemir e yalan haberinin hesabını sordu telefonda olaylar olaylar.." tweeti atıldı.

Cüneyt Özdemir'de bu tweeti paylaşarak "Aktrollerin başındaki bu kişiler tarafından biraz önce özel telefonumdan taciz edildim. Suç duyurusunda bulunacağım. Geceyarısı özel telefonumdan taciz ediliyor, gizlice kayıt yapılıyor ve yaygınlaştırılıyor.HUKUK varsa bunlar suçtur " açıklamasında bulundu.  


PERİSCOPE'DE KAYIT YAPILDI

AK Parti milletvekili adayı Muharrem Baltacı tarafından yapılan aramada görüşme Periscope'de kayıt yapılıyor ve yayın kısa bir süre sonra kaldırıldı.

Konuşma  gece saat 23.00'da geçiyor. Erdoğan'ın iftar yemeklerinde kullanılan masanın maliyetiyle ilgili iddiaları soruluyor. Cüneyt Özdemir ise beni ne hakla arıyorsunuz diyerek tepki gösteriyor.

Konuşma sırasında arkadan gelen bir ses ise 'topluma mal olmuş bir konu' diyerek Muharrem Baltacı'ya destek çıkıyor.