Gündem
16 Eyl 2014 10:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:43

Cüneyt Özdemir ağlamamak için kendini zor tuttu: Ben de bir babayım!

5N1K sezonu Gazze ve Tel Aviv'den açtı. İşte Özdemir'in anlatımıyla acıların başkenti Gazze ve korkunun hüküm sürdüğü Tel Aviv sokakları.

Gazze'de çocuğunu kaybeden bir babanın dramını ekrana getiren Cüneyt Özdemir, ağlamamak için kendini zor tuttu. İşte Gazze'de evladını kaybeden bir babanın yürek yakan dramı;

Cüneyt Özdemir, sezonun ilk yayınında bir kez daha alana indi! Filistin'deki acımasız savaşın Gazze'deki tanıklarını ekrana getiren Özdemir, evladını yitiren bir babaya mikrofon uzattı. İşte Özdemir'in anlatımıyla o acılı babanın yaşadıkları ve o anlatılanlar karşısında yaşadıkları;

"BEN DE BİR BABAYIM"

"Muhammed, Arapça bana yaşadıklarını anlatmaya çalışıyor. Ben Arapça bilmiyorum ama ben de bir babayım. Yaşadıklarını bildiğim bir babanın yaşadıklarını anlamam için aynı dili konuşmamızın gerekmediğini biliyorum.

"ÇEVİRMENİN GÜCÜ YOK, BEN ZOR KENDİMİ ZOR TUTUYORUM"

Bu yüzden Muhammed'in uzun uzun anlattıklarını hiç kesmeden dinliyorum. Duygularını anlamaya çalışıyorum. Muhammed sözlerini bitirdiğinde, sıra çeviriye geliyor. Gazze'deki çevirmenimizin duyduklarını çevirmeye gücü yok. Muhammed ağlıyor, ben kendimi zor tutuyorum.