Gündem
06 Mar 2018 15:31 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan o haberler için medyayı uyardı: Milleti çileden çıkartacaksınız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kadına yönelik şiddet, taciz ve tecavüz haberlerinin son dönemde artmaya başlaması konusunda medyayı eleştirdi.

Grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde son aylarda giderek artan kadına şiddet ve taciz haberleri vardı.

Medyaya da bazı eleştirilerde bulunan Erdoğan, televizyon yayınlarının bu işi zıvanadan çıkardığını söyledi. Medyaya seslenerek, 'Bu yayınlarınızı kesintiye uğratın yoksa bu milleti çileden çıkartacaksınız' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi:

"BU MİLLETİ ÇİLEDEN ÇIKARACAKSINIZ"


Bizim için her şeyden önce kadın bir insandır. Kadının, karşı karşıya kaldığı her türlü zulüm insanlığa karşı yapılmıştır. Bizim inancımızda insana dair mükafatlar sayıldığında daima kadın ve erkekler birlikte zikredilir. Daha sonra ortaya çıkan yanlış uygulamaları asla hakikat olarak kabul etmiyoruz. Cinsiyete göre ayrımcılık olamaz. Bunun tersini yapan kim olursa olsun medeniyetimize ters düşmüş olur. İnşallah kadınlarla ilgili tüm ayrımcı uygulamaları ortadan kaldıracağız. Cennet annelerimizin ayaklarının altındadır. Annelerinizin ayaklarının altını öpün. Annelere ihanet edenler son zamanlarda biraz artmaya başladı. Televizyonların yayınları da bu işi zıvanadan çıkardı. Buradan medyaya sesleniyorum. Lütfen bu yayınlarınızı kesintiye uğratın. Yoksa bu milleti çileden çıkaracaksınız.