Televizyon
08 Ara 2017 15:38 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:51

Çukur'un 'Mihriban'lı finali rekor kırdı!

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un 7. bölüm final sahnesi de Youtube'da izlenme rekoru kırdı

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'un 7. bölüm final sahnesi sosyal medyaya damgasını vurdu. Vartolu'nun "Mihriban" türküsünü duymasıyla birlikte duygularına yenilip kontrolünü tamamen kaybettiği anlar Youtube'da sadece üç günde iki milyon kez izlendi. Dizinin resmi Instagram hesabından da bir milyon kez izlenen sahne, şimdiden ‘Çukur’un unutulmaz anları arasına adını yazdırdı.

Vartolu, 'Mihriban'la dağıldı

Rekor kıran final sahnesinde Yamaç, uyguladığı plan sonrasında Vartolu'nun zayıf noktasının "Mihriban" türküsü olduğunu öğrenip göstereceği tepkiyi kendi gözleriyle görmek istedi. Vartolu'nun Yamaç'a mallarının hesabını sormaya geldiği anda mahallede birden yüksek sesle Mihriban çalmaya başladı. Türküyü duyar duymaz Vartolu'nun elleri ve sesi titremeye başladı, bağırarak teybi kapattırmak istedi. Türkü çalmaya devam ettikçe öfkesi gözyaşlarına karışan Vartolu silahına davranıp teybin hoparlörlerini patlattı. Hızını alamayıp silahını Yamaç'a doğrulttu.

'Mihriban kim?'

Sosyal medyada kısa sürede üç milyon kez izlenen final sahnesi Yamaç'a "Mihriban kim?" sorusunu sordururken, Vartolu'nun annesiyle ilgili gizem, izleyicide daha da çok merak uyandırdı. Vartolu'nun geçmişteki hikayesi ve Koçovalı ailesiyle meselesi soru işareti olarak kalmaya devam etti.

Erkan Kolçak Köstendil'in performansı beğeni topladı

Çok konuşulan ve rekor kıran final sahnesinde Vartolu'yu canlandıran Erkan Kolçak Köstendil'in performansı hayranlık uyandırdı. Çukur'un kötü karakteri Vartolu'yu kısa sürede izleyiciye sevdirmeyi başaran Köstendil'e, final sahnesindeki performansı sonrasında övgüler yağdı.

İşte, Çukur’un sosyal medyaya damga vuran final sahnesi;