Televizyon
15 Şub 2018 13:49 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:01

Çukur'da "Komiser" bombası! Hangi ünlü oyuncu diziye katıldı? (Medyaradar/Özel)

En son Bodrum Masalı’nda Ateş’i canlandıran genç oyuncu, Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Çukur’la ekranlara geri geri dönüyor.

Ay Yapım imzalı başrollerini Aras Bulut İynemli ile Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı dizinin kadrosuna  Alperen Duymaz dahil oluyor.

'Komiser Emrah' rolüyle 19 Şubat’ta yayınlanacak bölümde ekran başındakilerle buluşacak olan Duymaz, daha önce canlandırdığı karakterlerden bambaşka bir rolle izleyicileri şaşırtacak.

HERKESİN HAYATINI ETKİLEYECEK

'Vartolu’nun içinde olduğu otomobilin alevler içinde kalması ekran başındakileri şoke ederken, Alperen Duymaz’ın canlandırdığı 'Emrah'ın mahalleye gelişi başta Koçovalılar olmak üzere Çukur’daki herkesin hayatını etkileyecek.

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un yeni bölümü, 19 Şubat Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.



Alperen Duymaz kimdir?
1 Ocak 1992 Ankara doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Son olarak Timuçin Esen ile Şevval Sam’ın başrolünü paylaştığı Bodrum Masalı’nda rol alan genç oyuncu daha önceden Tatlı Küçük Yalancılar ile Acı Aşk’ın kadrosunda yer almıştır. Başarılı oyuncunun yeni projesinde nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.